Samsung Galaxy S8
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S8 si S8+ sustin stilul de viata sanatos

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 si Galaxy S8+ te provoaca sa iti mentii tonusul si starea de bine pe timpul verii prin miscare. Noile telefoane vin cu functiile Samsung Health, cu ajutorul carora iti poti planifica activitatea fizica dintr-o zi, planul nutritional si orele de odihna. Astfel, fiecare isi poate stabili un obiectiv pentru numarul de pasi parcursi intr-o zi, sesiunile de exercitii fizice dintr-o saptamana sau chiar pot consulta un expert in zona de fitness pentru a cere o extra opinie privind programul de miscare ales.

Totodata, ecosistemul de produse Galaxy faciliteaza mentinerea unui stil de viata sanatos si a unui echilibru intre divertisment si viata profesionala. Astfel, Gear S3 si Gear Fit 2 sunt campionii sustinerii unei vieti active pentru cei care iubesc fitnessul, mersul la sala, plimbarile lungi pe bicicleta sau mersul pe jos. De cealalta parte, noua camera Gear 360 ii sustine pe cei care cauta experiente inedite la tot pasul: un colt ascuns al orasului pe care il viziteaza, cele mai interesante momente ale petrecerii, un documentar al vietii cotidiene, toate surprinse la rezolutie 4K si intr-un format de 360o.

Nou lansata pe piata locala, noua camera Gear 360 are un design imbunatatit, mai usor si mai compact. Aceasta are un senzor de imagine de 8,4 MP si lentile luminoase F2.2. Utilizatorii au acces la o multime de moduri de filmare si de fotografiere care sustin creativitatea si ofera posibilitati variate de a surprinde atmosfera si peisajele preferate. Totodata, continutul este usor de distribuit prietenilor, avand posibilitatea de a transmite live, pe Facebook sau YouTube orice moment important pentru ei.