VM adnet
Stiri

PC Garage va comercializa serviciile de cloud oferite de AdNet

VM adnet

PC Garage anunta incheierea unui parteneriat, in baza caruia PC Garage va comercializa pe platforma sa serviciile de cloud computing oferite de AdNet.

Prin intermediul acestor servicii, PC Garage vine în întampinarea cerintelor pasionatilor de jocuri ce doresc crearea unui server de gaming dedicat, folosind una dintre masinile virtuale puse la dispozitie de partenerul AdNet. Astfel, clientii PC Garage pot alege în functie de necesitati, masini virtuale din categoria Basic, Advanced si Expert, ce vor beneficia si de un suport tehnic 24/7.

PC Garage a ales pentru acest parteneriat compania AdNet datorita vastei sale experiente în furnizarea serviciilor de virtualizare si cloud computing, catre clienti locali si internationali.

“Vrem ca atunci cand clientul acceseaza magazinul nostru, sa gaseasca aproape orice isi doreste în materie de gaming. De aceea, ne-am dorit sa includem în oferta noastra si o serie de masini virtuale AdNet prin intermediul carora, clientii sa îsi poata configura propriile lor servere pe gaming.” a declarat Razvan Pop, Director Marketing PC Garage.

„Colaborarea cu PC Garage aduce serviciile de cloud si virtualizare dezvoltate de specialisti IT romani mai aproape de clienti. Calitatea acestor servicii, demonstrata pe piata internationala de profil, devine începand de astazi accesibila si publicului larg, la un click distanta, multumita parteneriatului cu PC Garage!” a declarat Tiberiu Croitoru, Sales Manager AdNet.