BackBeat PRO2
Alte gadgeturi

Plantronics lanseaza catile wireless BACKBEAT PRO 2 cu active noise cancelling

BackBeat PRO2

Sezonul vacantelor si al festivalurilor a inceput si tot acum este cel mai bun moment pentru a asculta muzica buna si a te izola de zgomotul cotidian, indiferent ca te afli la cursuri, in agitatia de la birou, sau chiar acasa.In aceasta vara, Plantronics ii provoaca pe iubitorii de muzica sa experimenteze senzatia sunetului perfect, fara nicio interferenta, cu ajutorul castilor wireless BackBeat Pro 2.

Chiar daca pretul acestui produs varf de gama poate fi similar cu cel al unui weekend la mare sau la un festival de muzica, BackBeat Pro 2 sunt un must have, intrucat ofera experienta unui bass puternic, frecventa si claritate superioare.

Castile pur si simplu iubesc sunetul, in toate detaliile acestuia. Ele permit activarea, cu o singura atingere, a functiei de anulare a zgomotului (active noise cancelling), eliminand sunetele ambientale, pentru a te concentra pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine: muzica. Daca vrei, totusi, sa auzi un pic din ceea ce se intampla in jurul tau, fara a inlatura castile, poti folosi modul open-listening. De asemenea, castile au un design care asigura confort, alaturi de izolarea sunetului, astfel ca tu sa te bucuri de muzica, dar si de filme sau de apeluri.

Si, pentru o vara cu adevarat smart, castile vin si cu senzorii inteligenti, care opresc sau redau muzica atunci cand sunt scoase sau puse pe cap. Pentru o libertate totala, BackBeat PRO 2 ofera, de asemenea, putere Bluetooth clasa 1, cu o raza de pana la 100 de metri si cu pana la 24 de ore de ascultare de muzica la o singura incarcare – asadar, esti pregatit pentru un adevarat maraton de muzica buna?

In ceea ce priveste ergonomia castilor, noua versiune vine cu o reducere de 35% a dimensiunii, respectiv 15% a greutatii acestora in comparatie cu gama PRO, ceea ce inseamna confort sporit pentru perioade mai lungi de folosire.

Specificatii Plantronics BACKBEAT PRO 2

• Greutate – 289 g
• Frecventa de raspuns – 20–20,000 Hz
• Microfon – Dual, cu tehnologie DSP
• Impedanta – 32
• Tehnologie – Ramai conectat la doua telefoane si raspunde la oricare dintre ele (2H2S)
• Durata bateriei – Pana la 24 de ore de vorbire si ascultare; 6 luni in standby
• Baterie – Reincarcabila, litiu ion polimer
• Durata incarcarii – 3 ore pentru o incarcare completa

Pret recomandat de distribuitor: 949.99 RON (TVA inclus)