EuroGsm relanseaza shop-ul online
Stiri

EuroGsm a relanat shop-ul online si ofera o noua experienta de cumparare

EuroGsm relanseaza shop-ul online

EuroGsm a relansat shop-ul online www.eurogsm.ro in urma unui audit privind comportamentul de cumparare al clientilor sai.Pornind de la rezultatele acestui audit, compania a adaptat interfata si functionalitatile website-ului astfel incat sa raspunda nevoilor consumatorilor de tehnologie, cu scopul de a le oferi o experienta customizata si fluenta in navigarea in noul shop online, atunci cand achizitioneaza telefoane, gadget-uri sau accesorii.

Noua varianta www.eurogsm.ro are un meniu optimizat cu noi modalitati de filtrare si este reorganizata astfel incat utilizatorul sa gaseasca mai rapid si mai usor produsele pe care le cauta. In plus, zona de configurare a produsului a fost optimizata pentru ca majoritatea produselor, in special smartphone-urile, sa fie configurate de client direct in pagina de produs, plasarea comenzii realizandu-se, astfel, in maximum 2 minute, fie ca este vorba despre utilizatori care au sau nu cont in shop-ul online. De asemenea, noua varianta a shop-ului online dispune si de o versiune mobile adaptata pentru sistemele de operare Android si iOS.

“Pentru a putea intelege comportamentul clientilor EuroGsm si pentru a veni in intampinarea nevoilor lor cu o platforma user-friendly si accesibila din punct de vedere al navigarii si al achizitiei, am realizat un audit cu privire la comportamentul de consum si tendintele de achizitie ale clientilor nostri. Am constatat ca printre caracteristicile definitorii ale consumatorilor se numara spiritul pragmatic, atentia sporita la caracteristicile device-urilor, dar si interesul constant fata de tehnologie si noutatile din acest domeniu. Tocmai de aceea, noua varianta eurogsm.ro reprezinta un ghid complet, foarte bine organizat si practic, menit sa il ajute pe client sa faca cele mai bune alegeri in momentul achizitiei. Previzionam, astfel, o crestere a numarului de utilizatori care vor accesa shop-ul online cu aproape 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Conectare mai buna a clientilor cu reteaua de magazine EuroGsm din tara

Noua varianta eurogsm.ro le va permite clientilor o conectare mai buna cu reteaua de peste 100 de magazine proprii din tara. Astfel, clientul va putea alege direct din pagina de produs magazinul de unde doreste sa isi ridice comanda. Totodata, clientii vor avea la dispozitie, prin intermediul unei pagini dedicate, o harta interactiva a celor mai apropiate magazine EuroGsm, dar si informatii despre serviciile disponibile si campaniile promotionale din aceste magazine. De asemenea, blogul ThePhoneGeeks va fi integrat in continuare in shop – review-urile de produse vor fi semnalizate sub forma „Parerea specialistului” direct in pagina de produs, iar in acest fel clientii vor putea sa afle mai multe informatii despre produsele pe care le cumpara.

In plus, utilizatorii vor putea sa consulte oferta de telefoane si tablete la preturi speciale, la incheierea sau prelungirea unui abonament Orange, avand posibilitatea, ulterior, sa intre in contact cu unul dintre consultatii EuroGsm pentru detalii suplimentare. Odata cu relansarea shop-ului online, EuroGsm organizeaza pana pe data de 30 aprilie, pentru toti clientii care fac o comanda online de orice valoare si care se aboneaza la newsletter, o tombola la care cei inscrisi pot castiga un smartphone Samsung Galaxy S7, premiul pus in joc. Mai mult, la achizitionarea anumitor produse, cumparatorii vor primi produse-cadou din partea EuroGsm si vor putea comanda cateva zeci de gadget-uri sau accesorii la preturi speciale, ca smartwatch-ul Samsung Gear S3 sau smartphone-ul Samsung Galaxy S7.