Huawei P8 Lite 2017
Telefoane Mobile

Huawei P9 Lite 2017 este acum disponibil in Romania

Huawei P8 Lite 2017

Huawei anuntat disponibilitatea pe plan local a modelului P9 Lite 2017, un smartphone de categorie medie care isi propune sa devina unul din cele mai populare telefoane din Romania in 2017.

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 655, cu patru nuclee de 2.1 GHz si patru de 1.7 GHz, si sistemul grafic Mali-T830MP2, noul model Huawei reuseste sa faca fata cu brio celor mai solicitante task-uri si jocuri, ramanand la fel de eficient si rapid. In plus, camera foto de 12 MP, a fost imbunatatita pentru ca fotografiile surprinse in conditii diferite de iluminare sa fie clare si expresive. Mai mult, sistemul de focalizare integrat in camera permite utilizatorilor capturarea obiectelelor in miscare mai clar ca oricand.

Smartphone-ul ruleaza ultima versiune a sistemului de operare Android 7.0 Nougat si interfata EMUI 5.0, care aduce o serie de noutati, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al experientei de utilizare, oferind acces rapid la shortcuts si la notificari, precum si un design minimalist, care simplifica substantial utilizarea. Astfel, 90% din interactiunea utilizatorului cu telefonul nu presupune mai mult de 3 click-uri. Rapiditate este cuvantul care poate descrie cel mai bine si deblocarea telefonului, astfel ca, datorita senzorului de amprenta performant, utilizatorii vor putea debloca noul model Huawei in doar 0,3 secunde.

Un alt capitol la care telefonul puncteaza este designul elegant si finisajele premium foarte rezistente, care il diferentiaza de alte dispozitive din categoria sa. Mai mult, atat spatele, cat si fata telefonului, sunt realizate din sticla 2.5D. Produsul este disponibil in oferta partenerilor autorizati Huawei, in trei variante de culoare (Black, White, Gold), la un pret recomandat de 1.099 RON.