Bucharest Technology Week
Telefoane Mobile

Bucharest Technology Week va fi la sfarsitul lunii mai in Capitala

Bucharest Technology Week

Dupa succesul de anul trecut, cand audienta a depasit asteptarile organizatorilor, Bucharest Technology Week anunta cea de-a doua editie, programata intre 22-28 mai, la Hotelul Athénée Palace Hilton si in Piata George Enescu, dar si in alte locatii ale partenerilor.Bucharest Technology Week 2017 cuprinde trei zone distincte, insa interconectate:

– conferinte, de marti pâna vineri, 23-26 mai, la Athénée Palace Hilton, dublate de o expozitie de tehnologie indoor, cu solutii si produse B2B, dar si de workshopuri.

– cea mai mare expozitie de tehnologie din România, de vineri pana duminica, 26-28 mai, in Piata George Enescu lânga Ateneu.

– evenimentele partenerilor in diferite locatii sub umbrela Bucharest Technology Week, pe tot parcursul saptamanii, 22-28 mai.

Noutatile acestei editii sunt cele trei conferinte pe vânzari, HR si PHP, care se adauga celor doua, inovatie si Java. O premiera este si la zona de expozitie deja existenta care va fi impartita in patru sectoare: Transport electric si hibrid, gadgeturi portabile, sisteme Inteligente de comunicatii, mobile & new tech.

Timp de o saptamâna, companii, oameni de afaceri si specialisti din domenii precum Management, HR, Sales, IT si Marketing, dar mai ales pasionatii de tehnologie vor putea participa la 5 conferinte premium, sustinute de 20 de speakeri internationali si 15 romani. Conferintele se vor desfasura la Hotelul Athenee Palace Hilton si vor reuni peste 1.200 de profesionisti. In aceeasi locatie va fi si o expozitie indoor pentru servicii IT&C si product demo.

„Bucharest Technology Week este mult mai mult decat testarea unor roboti sau a unor gadgeturi de ultima generatie. Pe langa faptul ca este unicul festival dedicat tehnologiei, BTW este intalnirea anuala a profesionistilor din industrie si a consumatorilor pasionati de tehnologie, un hub pentru cei care vand si cumpara tehnologie, fie ca este vorba de masini electrice si hibrid, fie ca sunt roboti humanoizi sau solutii digitale. O parte importanta este cea a conferintelor. Aducem la Bucuresti speakeri care au ce impartasi din experienta lor, care aduc solutii inovatoare, bazate pe moduri de gândire diferite fata de ceea ce suntem obisnuiti”, a povestit Catalina Manea, Project Manager Bucharest Technology Week.

Peste 60 de parteneri vor desfasura in propriile locatii, evenimente care abordeaza topicuri de tehnologie.

Ultimele 3 zile din Bucharest Technology Week sunt rezervate expozitiei in aer liber, din Piata George Enescu, unde sunt asteptati peste 15.000 de fani ai tehnologiei care sa testeze aproximativ 300 de gadgeturi si solutii tech.

Si in acest an, accesul vizitatorilor la expozitie va fi gratuit, pe baza inregistrarilor online, de pe techweek.ro. Cine doreste sa participe este invitat sa-si exprime interesul pentru oricare dintre cele 3 zone, prin completarea formularelor de pe site.