samsung galaxy a 2017
Telefoane Mobile

Samsung lanseaza in Romania noile modele Galaxy A5 si Galaxy A3

samsung galaxy a 2017

Samsung lanseaza in Romania cele mai noi modele Galaxy A5 cu ecran de 5,2” si Galaxy A3 de 4,7”. Designul noii serii Galaxy A este specific produselor premium Samsung, avand o rama de metal si sticla 3D pe partea din spate.

Noua serie Galaxy A dispune de camera foto imbunatatita. Cu o rezolutie de 16 megapixeli a camerei frontale, A5 2017 permite realizarea selfie-urilor clare, chiar si atunci cand acestea sunt facute in conditii de luminozitate redusa. Interfata camerei este mai accesibila, permitand utilizatorilor sa schimbe rapid modurile de fotografiere sau filtrele, iar realizarea de selfie-uri este mult mai usoara. Apasand oriunde pe ecran, datorita butonului mobil al camerei, poti realiza un selfie la rezolutie ridicata. Mai mult decat atat, cu ajutorul autofocus-ului precis, camerele sunt acum mult mai stabile.

„Noile smartphone-ul Galaxy A 2017 aduc utilizatorilor cele mai avansate functii ale seriei Galaxy, imbinand design-ul premium cu functiile preferate ale utilizatorilor. Rezistenta la apa si praf, camera foto avansata si design-ul stilat fac din noile smartphone-uri un must have pentru pasionatii de selfie-uri care vor sa se bucure de cele mai avansate produse”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Samsung Electronics Romania.

Noile Galaxy A aduc o serie de beneficii importante in utilizarea de zi cu zi. Acestea au fost create pentru a tine pasul cu nevoile zilnice ale utilizatorilor, integrand astfel cateva din functiile apreciate, disponibile pe modelele premium Samsung. Pentru prima data, seria Galaxy A ofera rezistenta la apa si praf certificata prin standardul IP68, astfel ca smartphone-urile pot fi utilizate aproape oriunde, fie la sala, pe plaja, in ploaie sau intr-un mediu cu mult praf.

Una din functiile practice ale noilor smartphone-uri Galaxy A este Always on Display. Aceasta functie practica permite utilizatorilor sa fie la curent cu cele mai importante notificari si sa le poata verifica, fara sa atinga dispozitivul, castigand timp si economisind baterie.

Performanta bateriei a fost imbunatatita, oferind o autonomie mai mare. Asadar, utilizatorii au acum posibilitatea de a ramane mai mult timp conectati. In plus, functia de incarcare rapida le permite sa isi incarce dispozitivul mai rapid ca pana acum, la capacitate maxima. De asemenea, noile Galaxy A sunt echipate cu un port USB Type-C reversibil, ce usureaza conectivitatea.

Nu in ultimul rand, noile modele Galaxy A au capacitatea de memorie extinsa si se poate adauga un spatiu suplimentar de stocare, de pana la 256GB, prin cardul MicroSD. Astfel, utilizatorii pot face numeroase fotografii, pot crea si pot salva mai mult continut, fara grija spatiului de stocare.

Specificatii pentruSamsung Galaxy A3 (2017):

Galaxy A3 3017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificatii pentruSamsung Galaxy A3 (2017):

Galaxy A7 3017