ZOWIE ZONE
Alte gadgeturi

ZOWIE lanseaza ZONE – o experienta eSports completa

ZOWIE ZONE

ZOWIE, divizia de eSports din cadrul BenQ, dezvaluie ZOWIE ZONE, o experienta eSports completa, perfecta pentru orice profesionist.

Obiectivul ZOWIE a fost mereu acela de a oferi pasionatilor de gaming cea mai buna experienta de joc, punand un accent puternic pe dezvoltarea performantelor. De aceea, ZOWIE ZONE vine sub forma unui pachet complet pentru jucatorul profesionist, oferind acestuia un PC cu performante excelente in joc si un setup de gaming construit special sa ofere ajustari personalizate si o experienta de joc optimizata.

ZOWIE ZONE nu este doar un simplu set-up de gaming. Prin constructia sa, el ofera si un suport hardware/software optimizat, astfel incat sa poti obtine cele mai bune performante in jocurile competitionale.

Pentru a deveni un jucator profesionist, ai nevoie de foarte multe ore de practica. De accea, trebuie sa iei in calcul nu doar modalitatile de optimizare a jocului, ci si modul in care stai in fata calculatorului. Tinand cont de aceste lucruri, ZOWIE ZONE ofera atat posibilitatea de a ajusta inaltimea mesei, cat si pozitia pe orizontala/verticala a monitorului, totul pentru a beneficia de o pozitie cat mai confortabila in timpul jocului.

Dorind sa simplifice modalitatea de utilizare, ZONE pastreaza ideile de baza ale principiului plug and play, folosit la toate perifericele ZOWIE. Astfel, pornirea si pregatirea sistemului de actiune se face extrem de simplu, prin apasarea unui singur buton.

Optiunile de joc sunt foarte importante pentru un gamer dedicat, insa la fel de important este si confortul in utilizare. De aceea, ZOWIE ZONE integreaza o serie de porturi usor accesibile pentru toate perifericele de gaming, prin intermediul carora se asigura conectare/deconectarea acestora, in siguranta.

Datorita constructiei sale, ZOWIE ZONE este un sistem ce poate fi usor imbunatatit. De aceea, inginerii ZOWIE lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unei interfete de utilizare intuitiva, care va permite reglarea setarilor audio sau cele de monitor, direct din tastatura si mouse. Aceasta functie urmeaza sa fie disponibila pe piata intr-o etapa ulterioara.

ZOWIE ZONE se adreseza profesionistilor ce vor performanta, de aceea in prima faza sistemul este disponibil doar pentru salile de jocuri ce se axeaza pe un mod de gaming competitiv.