Galaxy Note 7 Press Conference
Telefoane Mobile

Samsung a anuntat cauza incidentelor Galaxy Note7

Galaxy Note 7 Press Conference

Dupa luni de investigatii minutioase, Samsung Electronics a anuntat astazi cauza incidentelor Note7 si masurile pentru a preveni repetarea acestora, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la Seul, Coreea de Sud.DJ Koh, presedinte Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a prezentat rezultatele detaliate ale anchetei si si-a exprimat scuzele si recunostinta fata de clientii Galaxy Note7, operatorii de telefonie mobila, partenerii de vanzare, cei de distributie si alti parteneri de afaceri, pentru rabdarea si sprijinul lor.

La discutie, alaturi de Koh au participat si reprezentanti ai UL, Exponent si TUV Rheinland, grupuri independente din industrie care au realizat propriile cercetari privind incidentele Galaxy Note7.
Reprezentantii au fost urmatorii:

  Sajeev Jesudas, presedinte Consumer Business Unit, UL
Kevin White, doctor si cercetator, Exponent
Holger Kunz, vicepresedinte executiv Products, TUV Rheinland AG

Acestia au detaliat rezultatele cercetarilor si au prezentat noile masuri implementate de Samsung, pentru a preveni astfel de incidente.
Pe baza rezultatelor cercetarilor interne, Samsung a implementat atat o gama de procese privind calitatea si siguranta produselor, cat si protocoale aditionale, precum masuri suplimentare de siguranta a bateriilor, dezvoltate pe mai multe nivele. De asemenea, Samsung a format un grup de consilieri externi, academicieni si cercetatori pentru a se asigura ca mentine o perspectiva clara si obiectiva privind siguranta bateriei. Grupul de consilieri a fost format din urmatorii:

 Clare Grey, doctor si profesor de chimie, University of Cambridge
Gerbrand Ceder, doctor si profesor de stiinta si inginerie, UC Berkeley
Yi Cui, doctor si profesor de stiinta si inginerie, Stanford University
Toru Amazutsumi, doctor, CEO, Amaz Techno-consultant

“In ultimele luni, impreuna cu organizatiile independente de experti din industrie, am efectuat investigatii amanuntite pentru a gasi cauza incidentelor Galaxy Note7”, a declarat Koh. “Astazi, mai mult ca oricand, suntem dedicati castigarii increderii clientilor nostri prin inovatie, care redefineste ceea ce este posibil, in conditii de siguranta, si reprezinta o poarta de acces la posibilitati nelimitate si experiente noi “.

Galaxy Note7 baterie Galaxy-Note7-baterie-2