dell canvas
Laptopuri,  Monitoare

CES 2017: Dell a lansat o serie de device-uri inovatoare

ces 2017

In cadrul evenimentului CES 2017, Dell a lansat o serie de inovatii de clasa mondiala care redefinesc zona de personal computing.Intreg portofoliul Dell PC include Windows 10 si noile procesoare Intel Core de generatie 7, ajutand utilizatorii sa maximizeze productivitatea si creativitatea, simultan cu satisfactia oferita de experiente vizuale asemanatoare vietii reale.

dell canvas

Dell Canvas

Ceea ce a fost lansat initial de Dell drept smart desk concept in 2014 a evoluat catre Dell Canvas – o noua categorie de tehnologie a spatiului inteligent de lucru, care extinde productivitatea creativa pentru dezvoltatorii si proiectantii de continut. Acest workspace QHD de 27 de inci poate fi folosit in diverse unghiuri sau orizontal pe un birou, astfel incat profesionistii sa poata crea, comunica si exprima gandurile si ideile la fel de firesc precum ar face-o cu creionul pe hartie. De exemplu, prin utilizarea functiei tactile, a pixului digital si a totemurilor, Dell Canvas transforma desenele in parte componenta a fluxului de lucru digital si mareste capacitatea de colaborare. Dezvoltat in parteneriat cu Microsoft Corp. si alimentat de practic orice dispozitiv cu Windows 10, Dell Canvas se conecteaza fara dificultati la solutii software de la diversi parteneri, printre care se numara Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks si Microsoft pentru a da frau liber creativitatii oricui.

laptop-xps-13-2-in-1

XPS 13 adauga modelul convertibil; XPS 15 devine mai puternic

Echipamentele Dell XPS au castigat mai multe premii decat oricare alta marca de produse din istoria Dell. Construind mai departe pe baza acestui succes, Dell adauga indragitei familii XPS modelul XPS 13 2-in-1, cel mai mic dispozitiv 2-in-1 de 13 inci din lume. Acesta ofera rotatie de 360 de grade pentru optiuni multiple de productivitate si vizualizare utilizand Continuum, are o durata de viata a bateriei de pana la 15 ore si o claritate remarcabila prin intermediul unui ecran touch QHD+ (5,7 M pixeli) InfinityEdge – o alta premiera pentru un echipament 2-in-1. Designul fara ventilator asigura functionarea in liniste iar discul solid state cu activare rapida devine functional in cateva secunde. Pentru utilizatorii de business, modelul XPS 13 2-in-1 poate fi configurat cu procesoare Intel Core v Pro de generatie 7 si BIOS Dell si software de gestionare – toate fiind dublate de serviciile Dell de suport global ProSupport.

De asemenea, Dell a actualizat XPS 15, cel mai mic laptop de 15,6 inci de pe planeta, cu procesoare Intel Core de generatie 7, arhitectura NVIDIA Pascal – grafica GeForce GTX 1050 si un cititor cu amprenta digitala pentru conectari fara parole via Windows Hello, doar prin atingere tactila.

dell xps 27

XPS & Precision All-in-One – Cea mai buna calitate a sunetului pentru un PC all-in-one

Multe dintre PC-urile All-in-One (AIO) existente in prezent pe piata trateaza experienta audio ca pe un element secundar. Creat in cooperare cu Jack Joseph Puig, producatorul castigator de premii Grammy si directorul de creatie de la Waves Audio, noul XPS 27 AIO si ruda lui pentru business din gama Precision aduc sunetul la un nivel complet nou, prin calitatea audio intrinseca, care anterior necesita un echipament extern pentru sunet. Prin intermediul partii audio de inalta fidelitate construita din fabrica, cele doua produse furnizeaza cel mai bun sunet disponibil pentru un AIO cu 10 difuzoare care difuzeaza sunetul la o putere de 50 de Wati per canal. Experienta vizuala este la fel de impresionanta, prin intermediul unui frumos ecran touch 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge care suporta suta la suta gama de culori Adobe RGB.

Precision 7710

Echipamentul Precision AIO livreaza mai multe optiuni de performanta cu procesoare Intel Xeon si grafica AMD Radeon Pro, capabila sa genereze realitate virtuala si dispunand de o fidelitate remarcabila, cu certificari ISV pentru programe de top, precum AVID si SolidWorks, precum si de software de top pentru scopuri de securitate si gestionare.

Prima statie de lucru mobila pregatita de Dell pentru realitatea virtuala (VR)

Dell este lider mondial in VR, cu cele mai multe optiuni de PC-uri de pe piata, incluzand statiile de lucru XPS, Alienware si Precision, care suporta castile Oculus si HTC. Pe masura ce tot mai multe casti VR sunt cumparate, cresc oportunitatile – si cererile – pentru creatorii de continut VR. Statia mobila de lucru Dell Precision 7720 este prima statie mobila de lucru VR-ready de la Dell proiectata special pentru crearea de continut VR. Este cea mai puternica statie mobila de lucru Dell, gratie celor mai noi procesoare Intel Core si Intel Xeon de generatie 7, precum si graficii profesionale NVIDIA Pascal Quadro.

dell up3218k

Dell isi extinde pozitia de lider cu monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K

Monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K de la Dell este primul monitor de 32 de inci cu rezolutie 8K. Dispune de mai mult de 1 miliard de culori, rezolutie de 33,2M pixeli, game de culori suta la suta Adobe RGB si sRGB si un nivel fara precedent de 280 ppi – ceea ce inseamna de patru ori mai mult continut decat in cazul rezolutiei Ultra HD 4K si de 16 ori mai mult continut decat in cazul Full HD. Monitoarele care ofera o astfel de rezolutie extrema de claritate si gradare Dell PremierColor sunt importante in domeniile comerciale unde zooming-ul profund al imaginii este critic – asa cum sunt editarea foto si video, medicina si diagnosticarea medicala, explorarea gazelor si combustibililor – toate aceste domenii numarandu-se printre cele care au adoptat timpuriu aceasta tehnologie. In plus, ecranul aproape fara margini ofera clientilor 32 de inci de spatiu real de ecran intr-un pachet extrem de compact.

In plus, Dell anunta cateva noi monitoare cu caracteristica HDR pentru intarirea experientei vizuale prin intermediul unei game mai largi de culori, in scopul obtinerii de imagini exceptional de vii, a unei claritati mai mari si a unor texturi vizibil mai bune, precum si a unui contrast crescut, totul pentru surprinderea unei multitudini de nuante si umbre naturale. Printre noile monitoare cu caracteristica HDR se numara: Dell 27 Ultrathin Monitor, cu un design contemporan, cel mai subtire profil din clasa lui, afisaj InfinityEdge, tehnologie Quad HD si conectivitate USB Type-C, precum si monitoarele Dell 24 si 27 InfinityEdge, care mai dispun si de speakere duale de 6W tunate profesional de catre firma Waves Maxx Audio.

Improspatarea dispozitivelor Dell pentru zonele consumer si commercial

Linia Dell de dispozitive consumer XPS, Inspiron si Alienware, precum si produsele OptiPlex, Latitude si Precision din gama commercial sunt improspatate cu procesoare Intel Core de generatie 7, optiuni de conectivitate USB-C Thinderbolt 3 si grafica profesionala actualizata de la NVIDIA si AMD. Dell improspateaza si linia sa de monitoare, continuandu-si leadershipul global in zona afisajelor.

Produsele construite pentru business dispun, de asemenea, de procesoare Intel Core v Pro si Xeon de generatie 7 si de design de tip notebook ultrasubtire 2-in-1 – reflectand cererile clientilor pentru produse subtiri si usoare, care sa nu faca compromisuri din punct de vedere al productivitatii, securitatii si gestionarii. De exemplu, Dell isi extinde leadershipul in statii de lucru cu modelul Precision 5520, cea mai usoara statie mobila de lucru de 15 inci din lume, mult indragita de profesionistii din zona creativa. La aceasta linie de produse se adauga, de asemenea, seria Latitude 7000 de ultrabook-uri si seria de produse Latitude 5000 2-in-1 de 12 inci. Acest ultim produs detasabil 2-in-1 cantareste mai putin de 1 kilogram, dispune de un echipament unic de auto-instalare care se poate roti pana la 150 de grade pentru unghiuri multiple de vizualizare si are optiuni multiple de conectivitate.

Pentru cei care indragesc desktopurile si cauta designuri care economisesc spatiu, Dell a redefinit experienta desktop cu noul OptiPlex 5250 AIO si o linie actualizata de desktopuri OptiPlex cu factor de forma mic si micro. Aceste produse furnizeaza performante si productivitate de tip desktop complete in cadrul unor sasiuri compacte, care pot fi instalate in spatele unor ecrane corespunzatoare cu ajutorul standurilor noastre inovatoare AIO sau sub masa pentru a elibera spatiul de birou. Perfecte pentru conectarea la un desktop sau un laptop, noile monitoare includ, de asemenea, monitorul Dell 24 pentru conferinte video, care dispune de o camera Full HD IR de doi megapixeli cu jaluzele de intimitate, microfon de eliminare a zgomotelor de fundal si speakere duale de 5W incorporate, precum si monitorul Dell 24 Touch. Apasati aici pentru mai multe informatii despre linia completa de monitoare.

Nominalizari Consumer Electronics Association pentru inovatiile Dell in cadrul CES 2017:

– Dell Canvas (Nominalizare, categoria Tech For a Better World)
– Dell XPS 13 2-in-1 (Nominalizare, categoria Computer Hardware and Components)
– Dell XPS 27 AIO (Nominalizare, categoria Computer Hardware and Components)
– Dell Latitude 5285 2-in-1 (Nominalizare, categoria Computer Hardware and Components)
– Dell 27 Ultrathin Monitor S2718D (Nominalizare, categoria Computer Peripherals)
– Dell Alienware 17 cu Tobii Eye Tracking Technology (Nominalizare, categoria Gaming)
– Dell Premier Wireless Keyboard and Mouse KM717 (Nominalizare, categoria Computer Accessories)