Stiri

ASUS ROG continua seria evenimentelor de gaming Join The Republic

asus-republic-of-gamers

Republic of Gamers (ROG), organizeaza un nou maraton offline de jocuri video Join The Republic.In perioada 9-18 decembrie 2016, gamerii din capitala sunt asteptati in Media Galaxy Park Lake Bucuresti sa testeze cele mai tari sisteme ROG si sa participe la turneele de CS:GO si Hearthstone.

Organizat impreuna cu Media Galaxy, noul eveniment ASUS ROG dedicat fanilor sportului electronic promite adrenalina la maximum, premii ROG super atractive in cadrul competitiilor si multe alte surprize la tombolele din weekenduri. Cei mai buni jucatori vor fi rasplatiti cu rucsacuri ROG Shuttle, mousi ROG Buzzard GX860 si baterii externe ASUS ZenPower. Regulamentele, formularele de inscriere si desfasuratoarele turneelor sunt disponibile pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers Romania, cat si pe paginile evenimentelor: https://www.facebook.com/events/1757107547945865/ si https://www.facebook.com/events/266050093797721/.

ASUS Republic of Gamers, cel mai amplu portofoliu de gaming din Romania

ASUS Republic of Gamers a dovedit ca este un sustinator important al comunitatii de gaming din Romania. In 2016, ROG a atins doua recorduri privind evenimentele de eSPORTs: cel mai lung turneu de gaming offline Join the Republic@AFI Palace Cotroceni (30.09-16.10) si cel mai amplu turneu national acoperind 7 orase mari (Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Resita). Cea mai intensa activitate s-a desfasurat in capitala, in centre comerciale precum: AFI Palace Cotroceni, Plaza Romania, Promenada Mall.

Pe parcursul anului, peste 2179 de jucatori s-au intrecut in competitiile ASUS ROG, jucand CS:GO, Overwatch, Hearthstone, Dota sau Rocket League. ASUS a acordat premii in valoare de peste 24.000 USD. Participantii la evenimentele Republic Of Gamers au jucat in total peste 63 de zile, adica mai mult de doua luni calendaristice. S-au inregistrat peste 504 ore de concentrare maxima (sau 30.240 de minute de adrenalina) in competitii. Evenimentele ASUS ROG au atras anul acesta peste 131.000 de participanti si s-au bucurat de un reach online de peste 5,2 milioane. In acest context, numarul cetatenilor Republic of Gamers in Social Media a depasit valoarea de 58.000.

ASUS va continua seria evenimentelor de gaming, noi orase urmand sa fie adaugate pe harta turneului national Join The Republic in 2017. Vor fi selectate cele mai bune echipe de CS:GO din tara in vederea unei competitii nationale marca ROG. Totodata, Republic of Gamers si-a consolidat statutul de cel mai dorit brand de gaming din Romania si cel mai divers portofoliu de produse pentru sportul electronic. Vanzarile ROG pe plan local s-au bucurat de o crestere substantiala. In 2016, ASUS a vandut peste 38500 de device-uri de gaming, cu peste 45% mai multe fata de anul 2015 (26500 de unitati). Trei din patru device-uri de gaming comercializate in Romania poarta emblema ASUS.

2017 va debuta cu disponibilitatea pe piata a celor mai noi laptopuri ASUS Republic of Gamers dotate cu noile placi video din seria GeForce GTX 10 cu arhitectura NVIDIA Pascal.