asus zenfone 3
Telefoane Mobile

Noua serie ZenFone 3 a fost lansata in Romania

asus zenfone 3

Noua serie de smartphone-uri ZenFone 3 include modelul de top ZenFone 3 Deluxe, dotat cu o camera foto ce duce la un nou nivel fotografierea cu telefonul, ZenFone 3, un terminal echilibrat cu design premium si performante superioare, precum si ZenFone 3 Ultra cu ecran FullHD de 6.8”, care exceleaza in multimedia.

ZenFone 3 Deluxe – Primul telefon cu design integral metalic si antena ascunsa

ZenFone 3 Deluxe este varful gamei ZenFone 3, iesind in evidenta prin designul desavarsit. Avand o grosime de doar 4,2 mm pe margini, corpul este realizat dintr-o singura bucata din aliaj de aluminiu si camufleaza antena integrata.

ZenFone 3 Deluxe are un ecran Super AMOLED de 5.7”, cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) si acoperire de peste 100% NTSC, pentru redarea unor culori bogate si vibrante, chiar si atunci cand este privit in lumina puternica. Avand o rama foarte subtire, suprafata ecranului in raport cu dimensiunea telefonului este maximizata, rata display-carcasa fiind de 79%. Astfel, utilizatorii vor beneficia de un ecran mai mare intr-o carcasa compacta.

ZenFone 3 Deluxe integreaza un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 821, grafica Adreno 530, un modem X12 LTE si 6GB memorie RAM, pentru a oferi cea mai buna performanta si conectivitate rapida in aplicatii intensive, jocuri si redare multimedia.

ZenFone 3 Deluxe ridica stacheta in privinta fotografierii cu mobilul, gratie unei camere foto de 23MP dotate cu cel mai recent senzor de imagine Sony IMX318, cu lentile cu diafragma larga f/2.0 si un sistem de stabilizare optica a imaginii pe patru axe, toate acestea pentru captarea unor cadre clare la rezolutie mare si fara zgomot, in aproape orice conditii de iluminare.

De asemenea, camera foloseste un sistem pe trei axe de stabilizare electronica a imaginii pentru inregistrarea unor clipuri video 4K UHD fara tremur.

ZenFone 3 Deluxe foloseste un senzor integrat pentru citirea amprentelor, pozitionat in mod ideal pe spatele aparatului, chiar sub degetul aratator al utilizatorului, pentru a-i permite deblocarea telefonului in doar o fractiune de secunda.

Tehnologia Quick Charge 3.0 reduce timpul necesar reincarcarii bateriei, iar portul reversibil USB 3.0 Type-C simplifica si mai mult alimentarea si conectarea cu alte dispozitive si accesorii.

ZenFone 3 Deluxe exceleaza si la capitolul audio, gratie unui puternic difuzor cu cinci magneti si a unui amplificator inteligent NXP ce reda un sunet clar si bine definit, protejand totodata difuzorul. Atunci cand asculta la niste casti certificate, utilizatorii se vor putea bucura de un sunet la rezolutie inalta (HRA), la o calitate de pana la patru ori peste cea a unui CD.

ZenFone 3 – Agilitate, frumusete si claritate

Laureat Computex 2016 d&i Award, ZenFone 3 este un smartphone echilibrat, cu un design premium, ce faciliteaza accesul majoritatii utilizatorilor la performantele de top. Construit in jurul unui display Super IPS+, cu diagonala de 5.2” sau 5.5”, rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) si luminozitate de pana la 600cd/mp, ZenFone 3 ofera o experienta vizuala incredibila in aplicatii, clipuri video si jocuri mobile. Cu o rama ingusta, ZenFone 3 ofera un raport ecran-carcasa de 77,3%, pentru o arie cat mai mare de afisare incadrata intr-un corp subtire si compact. Atat partea frontala, cat si spatele telefonului sunt acoperite cu sticla rezistenta impotriva zgarieturilor, Corning Gorilla 2.5D, care face ca marginile telefonului sa fie complet netede.

Telefonul ZenFone 3 este echipat cu o camera foto de 16MP cu senzor de imagine Sony, stabilizare optica a imaginii (OIS) pe 4 axe si stabilizare electronica a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmarile video 4K.

ZenFone 3 este primul telefon dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu opt nuclee de procesare. Dispozitivul are conectivitate 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, grafica la nivel de PC si pana la 4GB RAM, toate acestea pentru a putea dezvolta performante mobile de top cu eficienta imbunatatita si autonomie energetica extinsa. ZenFone 3 ofera si un cititor de amprente, acesta fiind amplasat pe spate, chiar sub degetul utilizatorului, ajutand la deblocarea telefonului intr-o fractiune de secunda.

ZenFone 3 Ultra – Dezlantuit, nelimitat, fara egal

ZenFone 3 Ultra este un smartphone creat special pentru iubitorii de multimedia. Ecranul sau de 6.8” cu rezolutie Full HD (1920 x1080 pixeli) si acoperire cromatica 95% NTSC reda imagini vibrante in culori bogate, chiar si atunci cand este privit in lumina soarelui. Este primul telefon din lume cu tehnologia exclusiva ASUS Tru2Life+ Video, care foloseste un procesor de imagine de nivelul celor din televizoarele 4K UHD, pentru a optimiza fiecare pixel din fiecare cadru inainte sa fie afisat, cu scopul obtinerii unui contrast superior si a unei claritati de invidiat.

ZenFone 3 Ultra este primul smartphone din lume cu sunet virtual surround pe 7.1 canale cu DTS Headphone:X. ZenFone 3 Ultra are doua difuzoare stereo puternice cu cinci magneti si un amplificator inteligent NXP care reda un sunet clar si bogat, protejand difuzoarele impotriva deteriorarii. Folosind casti certificate, utilizatorii vor avea parte de un sunet la rezolutie inalta (HRA), ce depaseste de pana la 4 ori calitatea unui CD.
ZenFone 3 Ultra beneficiaza de o baterie de mare capacitate, 4600mAh, care ii confera o autonomie ridicata si care se poate reincarca rapid gratie tehnologiei Quick Charge 3.0. Mai mult, ZenFone 3 Ultra poate fi folosit chiar si ca o baterie externa cu iesire de 1,5 A pentru reincarcarea altor dispozitive mobile.

ZenFone 3 Max – Baterie maximizata, frumusete metalica

Noul ZenFone 3 Max continua angajamentul predecesorului sau, oferindu-i utilizatorului maximum de energie si o putere de calcul echilibrata. Designul metalic ii confera un aspect premium, iar sticla rotunjita pe margini ajuta la o prindere sigura si confortabila. Pe spate, aparatul are un senzor de amprenta pentru deblocarea rapida, in doar 0,3 secunde.

Telefonul are o baterie cu capacitate mare de 4130mAh, care ii ofera o autonomie de 30 de zile in standby. ZenFone 3 Max are si functie de baterie externa, putand fi folosit la incarcarea altor dispozitive mobile ramase in pana de energie.

ZenFone 3 Deluxe, ZenFone 3, ZenFone 3 Ultra, ZenFone 3 Max, precum si modelele ZenFone Go sunt disponibile pe piata romaneasca incepand din luna octombrie.