vitacom
Stiri

Vitacom Electronics lanseaza campania Back to University

vitacom

Compania Vitacom Electronics, lanseaza campania Back to University, cu reduceri speciale pentru studenti.Aceasta se va desfasura in perioada 3 – 8 octombrie 2016. Preturile speciale sunt la produse din mai multe categorii, cum ar fi audio-video, IT&C, corpuri de iluminat, prelungitoare, piese de schimb, auto, cabluri si conectica, casa, hobby si decoratiuni.

Pentru a beneficia de campanie, studentii trebuie sa vina la unul dintre magazinele din Cluj-Napoca, Brasov, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, Bacau, Arad si Constanta cu carnetul de student. Astfel, ei vor primi o reducere de 25% la achizitiile de peste 100 de lei si vor putea sa-si cumpere toate produsele de care au nevoie pentru a incepe cu bine noul an universitar.

Compania Vitacom Electronics a fost infiintata in 1991 cu o investitie de 100.000 de lei (a 1.300 de dolari sau 13-14 salarii lunare medii nete), iar primul punct de lucru a fost deschis in 1995 in Bucuresti. A urmat un altul in Timisoara si trei ani mai tarziu, in 1998, Vitacom a pornit constructia unui sediu de 550 de metri patrati in Cluj- Napoca. Recent, Vitacom Electronics a deschis un magazin si in Constanta, astfel incat numarul total se ridica acum la noua magazine.

In primul semestru al anului 2016, Vitacom Electronics a inregistrat o cifra de afaceri de 4,1 milioane euro, cu 13,5% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.