Alte gadgeturi

QNAP a lansat seriile NAS TVS-x82 si TVS-x82T

qnap

QNAP a anuntat seriile NAS din clasa business TVS-x82 si TVS-x82T cu Thunderbolt, motorizate de cea de a sasea generatie de procesoare Intel multi-core pe 14nm, ce suporta o capacitate de memorie RAM de pana la 64GB pentru aplicatii intensive, cum sunt cele de virtualizare.Dispunand de un hardware avansat, bazat pe conceptul de stocare pe niveluri, partitionare bazata pe aplicatii si distribuirea traficului de retea, seriile TVS-x82 si TVS-x82T sunt destinate companiilor si mediilor de lucru ce solicita performanta si eficienta.

Extinderea memoriei RAM pana la 64GB si suportul nativ pentru Virtualization Station recomanda noile serii ca servere de stocare si procesare pentru virtualizare si sarcini critice.

“Seriile TVS-x82 si TVS-x82T sunt adoptate în principal de companii si grupurile de utilizatori care au nevoie de aplicatii ce necesita memorie RAM în exces si putere de procesare” declara David Tsao, manager de produs la QNAP. “Suportand pana la 64GB RAM, sarcinile precum virtualizarea si editarea online la rezolutii înalte vor primi un impuls puternic,” adauga acesta.

Seriile TVS-x82 si TVS-x82T sunt completate de un nou model cu 12 sertare, ce foloseste procesoare Intel Core i7 si 64 GB RAM: TVS-1282T-i7-64G, TVS-1282-i7-64G si TVS-1282-i7-64G-450W. Utilizatorii se pot bucura astfel de o gama mai larga de servere de stocare, raspunzand unor cerinte diverse.