pac-man-championship-edition-2
Jocuri

Pac-Man Championship Edition 2 este disponibil pe console si pe PC

pac-man-championship-edition-2

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, a anuntat lansarea jocului PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 printr-un trailer nou.Cele mai noi aventuri ale unuia dintre cei mai cunoscuti eroi sunt disponibile pe PlayStation 4, Xbox One si pe PC prin intermediul Steam.

Dezvoltat de BANDAI NAMCO Studios Inc. din Tokio, Japonia, PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 combina gameplay-ul clasic, bazat pe navigarea prin labirinturi, cu o noua grafica 3D si noi efecte vizuale spectaculoase. Noile moduri de joc precum Time Attack sau Adventure Mode permit nenumarate ore de distractie cu celebrul personaj PAC-MAN. Momentele memorabile sunt asigurate printre altele de directionarea turmelor de fantome in trenuri fantoma intr-un timp dat, folosind abilitatea Chain Eating, de vânatoarea unor fructe efemere, de confruntarea unor bosi de nivel periculosi sau de rejucarea nivelurilor cu noi reguli sarite de pe fix.

PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 este disponibil in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Australasia in forma digitala pe PlayStation 4, pe Xbox One si pe PC prin intermediul Steam.