Lenovo Moto G4
Telefoane Mobile

Lenovo a lansat Moto G4 in Romania

Lenovo Moto G4

Lenovo a lansat ieri pe piata din Romania noul Moto G4. Acesta este primul produs pe care compania il lanseaza la nivel local sub umbrela brand-ului Moto.

Cand vine vorba de smartphone-ul tau, adevarata valoare este atunci cand are aceleasi caracteristici premium pe care te astepti sa le vezi intr-un dispozitiv de top, dar la o fractiune din costul aceluia. Moto G4 reprezinta o alternativa valoroasa pentru utilizatorul aflat in cautare de valoare reala, asigurandu-i cea mai buna experienta de utilizare. Aceasta este intotdeauna prioritatea lui, indiferent de pretul afisat de dispozitivul dorit.

Moto G4 este disponibil in magazinele Orange si pe orange.ro la 19 euro alaturi de abonamentul Orange Me 25 sau la pret standard de 209 euro (TVA inclus).

Noul dispozitiv le aduce utilizatorilor esenta a ceea ce inseamna Moto, oferindu-le performanta Android si un design care nu face compromisuri cu in ceea ce priveste calitatea, toate la un pret corect. Si pentru ca Moto le ofera o legatura mai apropiata de notiunile de valoare reala, www.lenovomoto.ro este platforma unde toata lumea poate intra si da un exemplu de moft vazut in jurul sau, primind in schimb un video exclusiv. Continut valoros, creat de dezvoltatorii care analizeaza fenomenul mofturilor fara prea multe… mofturi. Continutul nou este incarcat in fiecare saptamana, iar utilizatorii sunt invitati sa faca parte din aceasta miscare prin analizarea si votarea mofturilor incarcate.

Toti cei care intra pe platforma www.lenovomoto.ro si incarca un moft pot castiga unul din cele 85 de premii pe care Moto le ofera.