Tutoriale & Sfaturi

Gadgeturi care iti fac vacanta mai buna

gadgeturi-vacanta

Un detaliu important pentru o vacanta relaxata si fara griji il reprezinta gadgeturile portabile.Aceste dispozitive le fac viata mai usoara celor plecati in aventuri extreme, in plimbare sau la plaja, oriunde in lume. Pentru ei, compania ABC Data, distribuitor oficial in Romania al mai multor branduri de IT si electronice, recomanda cateva produse care nu trebuie sa lipseasca din bagaj.

Asus RECO Smart Car

Primul gadget recomandat este RECO Smart Car and Portable Cam, o camera video portabila excelenta pentru masina – in calatorii lungi in afara tarii sau pentru deplasarile prin Romania. Imaginile foarte clare, datorita senzorului si lentilelor marca Sony, si aplicatia Asus Reco, prin care utilizatorul poate vedea descarca si distribui in timp real imaginile, fac din acest produs unul crucial in multe momente. Filmele pot fi realizate la rezolutii HD 720p sau full HD 1080p, cu 30 de cadre pe secunda. Un alt avantaj al camerei este ca, daca a descarcat aplicatia, utilizatorul are acces gratuit la un spatiu de stocare de 500GB in cloud, unde poate pastra peste 7.500 de filmulete. Iar claritatea imaginii si naturaletea culorilor, garantate de senzorul Sony, fac din acest gadget un excelent “jurnal” de calatorie.

Asus zenpad C7

Cum gadgetul RECO poate fi conectat la smartphone sau tableta, urmatorul gadget este Asus ZenPad C 7, care merita un loc in bagaj, pe bord sau in rucsacul de drumetii. Tableta este dotata cu o solutie de protectie impotriva amprentelor, are un ecran de 7 inci cu rezolutie HD si iluminare LED, iar procesorul este un Intel Atom cu patru nuclee, care foloseste arhitectura celor de PC. Spatiul de stocare este de 8 sau 16GB, in functie de model, iar pentru soferi se poate dovedi o solutie excelenta de navigatie pe drumurile spre si dinspre locul de distractie in vacanta.

Kingston MobileLite

Cardurile microSD au devenit o solutie universala de extindere a spatiului de stocare pe telefoane, camere foto si video si multe alte gadgeturi. Astfel, cititorul MobileLite Wireless G3 sau MobileLite Wireless Pro de la Kingston este numai bun pentru a avea acces oriunde si oricand la continutul de pe carduri SD sau stickuri USB. Cu ajutorul lui pot fi copiate foarte rapid poze sau filme din telefon sau camerele foto folosite in vacanta sau acasa. In plus, poate fi folosit si pe post de baterie de rezerva pentru tablete si smartphone. Rezista pana la 11-12 ore de functionare continua, iar acest gadget mai are un atu: poate deveni spatiu de stocare extern, cu o capacitate de pana la 64GB.

Kingston microSD 16gb

Tot de la Kingston, expertii ABC Data recomanda cardul microSD Action Camera UHS-I U3 compatibil cu majoritatea camerelor video, inclusiv cu cele GoPro sau cu dronele. Este ideal pentru a imortaliza aventurile din vacanta, fie ca sunt plimbari pe plaja ori munte, fie ca sunt “expeditii” subacvatice, deoarece acest microSD este rezistent la apa, la socuri, temperaturi extreme si chiar la radiatii. In functie de model, capacitatea de stocare variaza intre 16GB si 64GB.

Asus RECO Classic Car Cam

Specialistii ABC Data incheie lista de recomandari pentru vacanta cu o camera video pentru autoturisme, care se remarca printr-un sistem inteligent de documentare a accidentelor. Tehnologia incorporata in RECO Classic Car Cam permite ca, in caz de accident, sa salveze automat ultimele imagini inregistrate. Acestea vor avea un folder special si pot fi folosite ca dovezi pentru autoritati. Hardware-ul integrat in acest gadget permite capturarea de imagini si videoclipuri la rezolutii foarte bune si cu un unghi de vizualizare de pana la 140 de grade.

Aceste gadgeturi asigura, cu un buget rezonabil, un minim necesar pentru vacante si nu numai, cand utilizatorii vor sa-si documenteze calatoriile si sa stie intotdeauna care e cel mai bun traseu de urmat. Sunt, totodata, produse care s-au bucurat de succes pe mai multe piete din Europa si dispun de software si moduri de utilizare intuitive.