Placi video

Noua generatie de placi grafice NVIDIA sunt acum in Romania

GeForce GTX 1070 - 1

NVIDIA aduce in Romania noua generatie de placi grafice construite pe performanta arhitectura Pascal, care ofera experiente captivante in gaming si in realitatea virtuala.GeForce GTX 1080, GTX 1070 si GTX 1060 au fost concepute pentru viteza si reprezinta o revolutie tehnologica, oferindu-le gamerilor o experienta vizuala fara precedent.

NVIDIA a proiectat arhitectura Pascal pentru a veni in intampinarea puterii de procesare extrem de ridicate cerute de tehnologii precum realitatea virtuala. Pascal permite salturi uriase in ceea ce priveste puterea de procesare, latimea de banda a memoriei si eficienta energetica, fata de precedenta arhitectura de inalta performanta Maxwell. Totodata, introduce functii grafice inovatoare si tehnologii care redefinesc PC-ul drept cea mai buna platforma de gaming pentru titluri de top si pentru realitatea virtuala.

GeForce GTX 1080

Considerata cea mai buna unitate de procesare vizuala de gaming din lume, GTX 1080 este primul GPU de gaming construit pe noua arhitectura Pascal, fiind indicat pentru cele mai noi si mai solicitante jocuri.

Imbunatatirile aduse latimii de banda si eficientei energetice permit placii video GTX 1080 sa ruleze la frecvente standard nemaiintalnite pana acum, de peste 1700 MHz, cu un consum energetic de doar 180 de wati. Noile progrese de calcul asincron imbunatatesc performantele de gaming si eficienta energetica, iar tehnologia GPU Boost 3 ofera functionalitati avansate de overclocking.

GTX 1080 este primul GPU de gaming proiectat pentru procese 16nm FinFET, care foloseste tranzistori mai mici si mai rapizi, care pot fi asamblati mai dens. Cei 7,2 miliarde de tranzistori ofera o crestere radicala a performantelor si a eficientei.

GPU-urile construite pe arhitectura Pascal sunt primele care beneficiaza de puterea chipurilor de memorie GDDR5X de 8GB de la Micron. Interfata de memorie 256-bit are o frecventa de 10Gb/secunda, ceea ce ajuta la o crestere a eficientei latimii de banda de 1,7 ori comparativ cu standardul normal GDDR5.

GTX 1070 este succesorul lui GTX 970 si este dotat cu 1.920 de nuclee CUDA si memorie GDDR5 de 8 GB, fiind recomandat pentru gaming la rezolutii foarte mari. GTX 1070 include suport pentru fiecare functionalitate anuntata, oferind aceeasi performanta ca GeForce GTX TITAN X. Veti putea captura imagini in joc cu Ansel, imbunatati experienta VR cu VRWorks, urmari si reda continut HDR si veti putea utiliza tehnologia NVIDIA Simultaneous Multi-Projection. Tehnologia Simultaneous Multi-Projection permite oricarei placi grafice GeForce din seria 10 sa proiecteze fara intrerupere o singura imagine simultan pentru ambii ochi, oferind o imbunatatire de peste trei ori a performantei grafice VR.

GeForce GTX 1060

GeForce GTX 1060 a fost dezvoltata pe tehnologia de fabricatie FinFET pe 16nm si ofera acelasi nivel de performanta ca GTX 980, consumul energetic fiind de doar 120 de wati, chiar si atunci cand ruleaza cele mai recente experiente VR si jocuri PC cu Direct X 11/12.

GTX 1060 este dotata cu 1.280 de nuclee CUDA, memorie GDDR5 de 6GB la o frecventa de 8Gbps si boost clock de 1,7GHz, suportand cu usurinta overclocking de pana la 2GHz. GTX 1060 este in medie cu 15% mai rapida si cu peste 75% mai eficienta energetic decat cel mai apropiat produs concurent. Noua generatie de placi grafice suporta, de asemenea, tehnologia NVIDIA Ansel, un tool performant de captare in-game, care le permite gamerilor sa exploreze, capteze si partajeze imagini artistice din jocuri, intr-un mod revolutionar.

Cu Ansel, gamerii pot crea imaginile in-game pe care si le doresc, pozitionand camera in orice directie, din orice unghi, in mediul jocului si sa capteze fotosfere stereo de 360 de grade pentru vizualizarea cu o casca de VR sau un cardboard Google. Cele trei unitati de procesare vizuala construite pe arhitectura Pascal redau un nivel al detaliilor incredibil in jocuri si o experienta profunda in realitatea virtuala, beneficiind de performanta si eficienta energetica imbunatatite semnificativ.

Noua generatie de placi video si sistemele desktop echipate cu GPU-uri NVIDIA cu arhitectura Pascal sunt disponibile in Romania la partenerii NVIDIA: Altex, cel.ro, eMAG, evoMAG, Mediagalaxy, PCGarage.