Samsung Gear VR
Accesorii Telefoane Mobile,  Stiri

Utilizatorii Uber pot testa Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

Pasionatii de tehnologie au ocazia sa testeze in masinile de pe platforma Uber din Bucuresti dispozitivele Samsung Gear VR impreuna cu telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 edge, in perioada 18 – 22 iulie.

Astfel, cei care comanda o masina folosind optiunea UberX in timpul saptamanii pot avea posibilitatea sa testeze dispozitivul de realitate virtuala Gear VR pe toata durata calatoriei, in cele 10 masini Uber echipate cu tehnologie Samsung. Folosind codul UberGearVR, noii utilizatori Uber vor beneficia de o calatorie gratuita in valoare de 25 de lei, odata ce si-au facut un cont nou Uber.

„Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au fost adoptate rapid de utilizatorii nosti, iar prin conectarea acestora cu dispozitivul Samsung Gear VR, au parte de o experienta si mai captivanta. Ne bucuram sa le oferim aceasta experienta acum si utilizatorilor Uber, care pot testa realitatea virtuala atunci cand sunt in drum spre o intalnire sau spre job, pentru a valorifica timpul petrecut in trafic”, a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom Division, Samsung Electronics Romania.

Samsung Gear VR ofera o experienta vizuala captivanta, iar design-ul ergonomic, ce urmareste liniile capului si latenta redusa aduc o noua perspectiva asupra imaginilor urmarite, transpunand utilizatorul in cinematograful perfect, fie ca urmareste filmul preferat la 360 de grade, un concert sau se joaca. Mai mult, interfata tactila imbunatatita a lui Gear VR le ofera utilizatorilor un control mai precis in timp ce acestia se bucura de continutul preferat.