Mio Riders
Auto

Mio lanseaza camerele MiVue 510 si MiVue 560 pentru motociclete

Mio Riders

Mio Technology, lanseaza pe piata doua noi dispozitive video pentru vehiculele pe doua roti : Mio MiVue 510 si MiVue 560.Cele doua produse au fost special concepute pentru a spori siguranta in trafic a celor care merg cu bicicleta, cu mopedul sau cu motocicleta.

Mio Mivue 510 si MiVue 560 sunt solutia ideala pentru acest tip de vehicule deoarece au capacitatea de a inregistrarea imagini clare din timpul calatoriilor cu bicicleta, mopedul sau motocicleta, oferind siguranta conducatorului. Noile dispozitive video se pot transforma in martorul dumneavoastra ocular si constituie o protectie in plus atunci când vine vorba de accidente. Mio Mivue 510 si MiVue 560 sunt perfecte pentru cei care vor sa filmeze momentele inedite din timpul calatoriilor, dar in acelasi timp, pot fi dovada perfecta in cazul unui accident. Mai mult decât atât, cu noile dispozitive video, puteti imparasi momentele filmate impreuna cu prietenii dumneavoastra, pe retelele de socializare.

FEU_MiVue528_Box_v1c

Cele doua camere video au un design compact, robust, dar usor si subtire. Inregistreaza imagini la calitate HD si pot fi folosite zilnic in trafic. Mai mult, Mio MiVue 510 si MiVue 560 sunt rezistente la apa (IPX7), au o carcasa din aliaj de aluminiu, lentile din sticla si baterie Li-Ion.

MiVue 510 si MiVue560 inregistreaza la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda si dispun de un unghi de vizulizare de 130° pentru a surprinde orice detaliu.

Camerele frontale au un obiectiv cu o diafragma F1.8, cu deschidere larga, si sistem optic format din sase elemente de sticla, ce permite inregistrarea unor imagini clare, chiar si in conditii de iluminare scazuta. Greutatea camerei este de 77 de grame, iar bateria reincarcabila permite inregistrare continua timp de 180 de minute. Pentru cele doua dispozitive video poate fi utilizat gratuit programul MiVue Manager pentru Windows 7,8,10 si Mac IOS.

FEU_MiVue528_Box_v1c

Senzor optic Sony CMOS pentru imagini de calitate

MiVue 560 este echipat cu un senzor optic Sony CMOS. Tehnologia din interiorul acestuia, dezvoltata de Sony, permite patrunderea unei mai mari cantitati de lumina, imaginile inregistrate fiind astfel mai clare si având un contrast mai bun. De asemenea, imbunatateste calitatea imaginilor inregistrate in conditii de lumina slaba.

Fata de MiVue 510, MiVue 560 dispune si de senzorul de ½.8-inch Sony IMX322 pentru rezultate superioare ale imaginii. Mai mult, dispozitivul include un suport robust de inalta calitate, compatibil cu alte camere de actiune, un incarcator pentru motociclete rezistent la apa si un cablu USB detasabil.