Adata AI910
Foto si Video

ADATA lanseaza AI910 Lightning Card Reader Plus

Adata AI910

ADATA Technology lanseaza astazi AI910 Lightning Card Reader Plus.Cu porturi SD si Micro SD ce suporta carduri de pana la 256GB, AI910 este un dispozitiv versatil care permite utilizatorilor sa acceseze date, sa faca back-up si sa partajeze continut pe produse iOS, Android si Windows. Aplicatia proprietara ADATA i-Memory permite administrarea usoara a datelor, cu suport pentru aproximativ 40 de formate de fisier, filme UHD 4K si fisiere mai mare de 4GB.

Compatibl cu o serie extinsa de dispozitive
AI910 benefifciaza de certificare Apple MFi, si a fost creat pentru a interconecta platformele cu sisteme de operare diferite. Multumita cablului USB si a compatibilitatii certificate, acesta functioneaza cu dispoziive iOS, Android si Windows. Vitezele de transfer prin conectorul Lightning sunt de 30MB/s la citire, respective 20MB/s la scriere.

Slot Dual pentru carduri de memorie
ADATA a inclus porturi SD si Micro SD pe modelul AI910 cu scopul de a oferi utilizatorilor un confort sporit si o paleta extinsa de optiuni. AI910 poate citi carduri SD si Micro SD la capacitati de pana la 256GB.