Business

Uber a incheiat un parteneriat cu LeasePlan

Uber - LeasePlan

Pentru prima oara in Romania, Uber a incheiat un parteneriat cu LeasePlan, una din cele mai mari companii de leasing din regiune, prin care ofera partenerilor Uber solutii de finantare pentru masini noi.Prin parteneriatul Uber-LeasePlan, cineva care nu detine un automobil poate incepe sa conduca pe platforma Uber cu noua masina in aproximativ o saptamana, daca aceasta este deja pe stoc.

“Soferii parteneri Uber sunt cei datorita carora utilizatorii nostri ajung rapid, confortabil si in siguranta la orice destinatie. Noi credem ca fiecare din ei este un antreprenor, alegand sa valorifice oportunitatea de a castiga un venit in plus, cu timpul si masina lor. Prin parteneriatul cu LeasePlan, oferim posibilitatea si celor care nu au masina sa devina propriul lor sef si sa beneficieze de un automobil nou pe care il pot folosi, atat pentru Uber, cat si pentru calatoriile cu familia sau prietenii”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Soferii parteneri au posibilitatea sa contracteze un leasing operational la cele mai mici costuri, cu pana la 30% mai avantajoase decat ofertele disponibile in piata. Contractul de inchiriere se incheie pe o perioada de un an, iar masinile puse la dispozitie sunt din gama Volkswagen Jetta, Skoda Rapid si Skoda Octavia. Acestea vor putea fi folosite atat pentru serviciul UberX, cat si pentru UberSELECT. Planurile tarifare propuse se inscriu intre aproximativ 240 de EUR si 700 de EUR pe luna (fara TVA), in functie de valoarea masinii si numarul de kilometri contractati. Suma lunara acopera taxele de inmatriculare, reviziile, impozitul, taxele de service, asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), asigurarea Casco si deprecierea masinii.

Bine de stiut:
• masina poate fi folosita si in scopuri personale, aplicandu-se aceeasi limita de kilometri;
• acordul de leasing este incheiat intre sofer si LeasePlan;
• in multe cazuri, cheltuielile de leasing ale masinii sunt deductibile.