Videoproiectoare

BenQ lanseaza i500: proiectorul LED cu Android

BenQ i500

BenQ a lansat i500 – un nou model de videoproiector 3D HD, dispozitiv ce ofera o modalitate inedita de a te bucura acasa de muzica si proiectii video.Noul proiector dispune de o varietate mare de aplicatii capabile de streaming wireless, proiectie short-throw LED cu un sitem optic de cea mai buna calitate si doua boxe de 5W cu camera de rezonanta, pentru un sunet de exceptie.

BenQ i500 apps

BenQ i500 se foloseste de un sistem de operare Android 4.4, fiind capabil sa functioneze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 de aplicatii. Astfel, deschide calea catre un univers de filme, emisiuni, jocuri si transmisii live, accesibile pentru utilizator fara cabluri, dispozitive de streaming, PC-uri sau media box-uri.

“Niciodata nu a fost mai simplu sa-ti transformi apartamentul intr-un centru de divertisment,” a declarat Conway Lee, presedintele BenQ Corporation. “Cu BenQ i500 si capabilitatile sale wireless, te vei bucura imediat de streaming video si muzica, fara a-l mai conecta la un alt dispozitiv.”

Streaming Wireless

Noul videoproiector BenQ i500 este echipat cu cele mai populare aplicatii si servicii de streaming, precum Youtube by KODI, Spotify, Vimeo, dailymotion, YuppTV, Aptoide, Arte si multe altele. Astfel, acesta reuseste sa acopere toata gama de divertisment, abordand o varietate mare de genuri, de la filme, emisiuni TV, stiri, sport si educatie, la desene animate pentru cei mici.

i500-2

Cu ajutorul game pad-urilor si a controlerelor de jocuri disponibile, i500 ofera acces la o serie de jocuri, ce includ shootere, strategie sau aventura. Pentru toate acestea, i500 se foloseste de reteaua wireless LAN disponibila, neavand nevoie de nici o alta conexiune. Mai mult, poate rula continut video si audio direct de pe un stick USB si poate afisa fisiere Excel, Word, sau PowerPoint, fara ajutorul unui PC.

Divertisment de 5 stele in spatii mici

Datorita sistemului sau de proiectie Short-Throw 0.6 (de la mica distanta), i500 poate proiecta o imagine de 80” (2.03m) de la o distanta de doar 1 metru fata de ecran. Suporta streaming video HD si are doua boxe de 5W fiecare, special concepute sa ofere voci clare si un sunet de calitate. Prin sistemul LED de iluminare, i500 ofera un contrast de 100.000:1 si o durata de utilizare de 30.000 ore.