Epson SureColor PC-20000
Imprimante si scannere

Epson SureColor SC-P20000 desemnata “Cea mai buna imprimanta foto”

Epson SureColor PC-20000

Epson SureColor SC-P20000 a fost desemnata “Cea mai buna imprimanta foto” la Premiile Asociatiei Europene de Presa Digitala (EDP) acordate in cadrul Drupa 2016.In fiecare an, premiile EDP recunosc cele mai inovatoare solutii de imprimare digitala.

Modelul SC-P20000 Sure Color de 64-inci a fost lansat in luna ianuarie a acestui an si ofera combinatia ideala intre viteza rapida de imprimare si calitatea superioara a fotografiilor. Imprimanta este ideala pentru volume mari de imprimare destinate productiei comerciale, pentru laboratoarele foto sau centrele de copiere. Este o solutie “in-house” rentabila, care poate fi folosita pentru a produce POS-uri de inalta calitate, in format mare, pentru reclame indoor si outdoor expuse pe termen scurt, afisaje pentru expozitii, grafica cu scop promotional si fotografii.

Imprimanta este dotata noul cap de printare PrecisionCore MicroTFP, care asigura rezultate exceptionale, chiar si la rezolutia de 2400 x 1200 dpi.Designul robust al imprimantei beneficiaza de tehnologii inovatoare si caracteristici precum tehnologia de alimentare cu mare precizie a mediilor de tiparire,un nou sistem de stabilizare a alimentarii cu hartie bazat pe o camera si un sistem de role de medii de tiparire bazat pe inductie.

“Imprimanta ofera viteze mai mari de tiparire mentinand aceeasi calitate inalta a fotografiilor cu care ne-am obisnuit deja clientii. Totodata, produsul vine cu noi caracteristici si este mai usor de folosit decat modelele anterioare. Premiile EDP recunosc inovatia si fac diferenta in zona de imprimare digitala, iar premiul acordat pentru SC-P20000 este o reusita de care suntem foarte mandri”, a spus Kristin Saus-Opuszynski, European Senior Business Manager in cadrul Epson Europe.