Telefoane Mobile

ESL Arena si eMAG aduc finalele Southeast Europe Championship la Comic Con 2016

ESL Arena

ESL Arena si eMAG anunta un parteneriat pentru turneul de esports ce se va desfasura in cadrul evenimentului East European Comic Con, la Romexpo, Bucuresti, in perioada 27-29 mai.

ESL Arena si eMAG vor sustine ambele finale din cadrul turneului South East European Championship de la Comic Con 2016: Counter-Strike: Global Offensive si League of Legends. ESL Arena propune fanilor si celor ce vor dori sa viziteze “playground-ul” de la Comic Con 2016 momente memorabile si o atmosfera incendiara prin intermediul turneelor pentru profesionisti si amatori, meciuri demonstrative, celebritati din lumea gaming-ului, dar si alte activitati. Numerosi producatori si publisheri internationali de jocuri video vor fi prezenti la ESL Arena, alaturi de studiouri de gaming si companii indie din Romania.

Pentru cei ce si-au inceput aventura in lumea jocurilor video in anii 90 ESL Arena a pregatit Zona Retro, un spatiu deschis ce combina conceptul de expozitie de dispozitive de gaming si cel de stand interactiv in care vizitatorii vor putea sa testeze gadget-urile expuse.

Implicarea eMAG ca partener pentru organizarea finalelor Southeast Europe Championship de la Comic Con 2016 arata inca o data ca fenomenul esports este intr-o expansiune puternica in Romania. eMAG investeste constant in cresterea gamei de produse si servicii pe segmentul de gaming, una dintre industriile care au avut o dezvoltare exponentiala in ultimii ani. Astfel, cu ocazia acestui parteneriat, eMAG a pregatit pentru gameri oferte speciale in site, pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Cele opt echipe participante se vor bate in cele doua finale pentru premii totale de 7.000 de euro, impartiti dupa cum urmeaza: locul 1 – 2.000 euro, locul 2 – 1.000 euro, locul 3 – 300 euro, locul 4 – 200 euro.

„Parteneriatul cu eMAG ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim: profesionalizarea gamingului in Romania. Incercam sa oferim gamerilor cat mai multe turnee si evenimente de calitate, iar prin asta, vrem sa ii ajutam sa-si urmeze pasiunea si drumul catre o cariera de jucatori profesionisti. Suntem mandri sa vedem ca 5 din cele 8 echipe calificate in finalele Southeast Europe Championship sunt din Romania Asta inseamna ca gamerii au inteles oportunitatea pe care ESL si partenerii sai le-a oferit-o”, spune Marius Radu, Product Manager, ESL Arena.