Telefoane Mobile

Sony Xperia XA Ultra cel mai bun smartphone pentru selfie-uri

Xperia XA Ultra Colour Range

Sony a lansat noul smartphone Xperia XA Ultra. Cu un ecran cuprinzator, de 6” si un design modern, fara margini, o camera frontala de 16 MP, cu senzor pentru lumina scazuta si o durata de viata a bateriei de pana la doua zile*, acest telefon inteligent de tip mid-range este tot ce aveti nevoie.

Cu un aparat foto avansat, puteti obtine fotografia perfecta, indiferent daca este zi sau noapte, datorita celor 16 MP si a renumitilor senzori Sony pentru lumina slaba. Tehnologia camerei Sony Xperia XA va ajuta sa obtineti fotografii clare, luminoase, fara blurari, de fiecare data, incorporand un blit inteligent care va lumineaza fata in mod natural, atunci cand va faceti selfie-uri pe timp de noapte, precum si functia Optical Image Stabilisation, care combate efectele tremuratului mainii. Realizarea unui selfie este chiar mai usoara, datorita functiei Hand Shutter, care face ca, pentru pornirea timer-ului, sa fie nevoie doar sa ridicati o mana, iar numaratoarea sa inceapa, oferindu-va suficient timp pentru a va aseza in cel mai bun unghi. Surprinderea unor cadre perfecte, in mod spontan, este, de asemenea, posibila, multumita aparatului foto principal ultra-rapid, de 21.5 MP, cu functia Hybrid Autofocus si cu lansare si fotografiere rapida, astfel incat sa puteti ajunge de la standby la fotografiere, intr-o fractiune de secunda.

Ecranul curbat, fara margini, de 6”, va ofera senzatia ca nu se termina nicicand, potrivindu-se perfect in mana dumneavoastra, datorita spatelui metalic, fara intreruperi. In ciuda ecranului larg, design-ul sau subtire si modul One-Handed Operation va permit sa folositi telefonul in mod confortabil, chiar si cu o singura mana.
Xperia XA Ultra are un ecran larg si luminos, dar fara ca acest lucru sa afecteze durata de viata a bateriei Sony. Va veti bucura in continuare de o durata a bateriei de pana la doua zile, cu o singura incarcare, permitandu-va sa dati mesaje, sa faceti fotografii si sa vizualizati clipuri video. Aveti nevoie de o incarcare rapida? Folositi XA Ultra impreuna cu Incarcatorul Rapid UCH12** si obtineti 5,5 ore de folosire a telefonului, cu doar 10 minute de alimentare.

Xperia XA Ultra este disponibil pe negru, alb sau auriu-Lime, incepand din iulie, in magazinele selectate. De asemenea, veti gasi o gama larga de tocuri elegante, pentru a va pune in valoare si a va proteja telefonul inteligent Xperia XA Ultra, inclusiv Style Cover Flip, care va ofera functia de aprindere si stingere a ecranului, atunci cand deschideti, respectiv inchideti husa.