Philips 8600
Telefoane Mobile

ABC Data distribuie in Romania televizoarele Philips

Philips 8600

ABC Data Romania subsidiara ABC Data Group, cel mai mare distribuitor IT&C din Europa Centrala si de Est a semnat contractul de distributie cu TP Vision BV, televizoarele Philips intrand in stocul local ABC Data, micsorand timpul de livrare catre parteneri.

“Cu o istorie impresionanta pe piata televizoarelor, produsele Philips s-au remarcat mereu prin fiabilitate si calitatea imaginii. Gama de televizoare Philips propusa pentru 2016 este vasta si acopera toate segmentele importante. Raportandu-ne la dimensiunea ecranului, sunt disponibile diagonale de la 22” (56 cm) la 75” (190 cm), iar daca ne referim la tehnologii de varf, trebuie sa mentionam ecranele cu rezolutie 4K – UltraHD. Amintim HDR si Micro Dimming, facilitati legate de calitatea imaginii, precum si Smart TV AndroidTM ca sistem de operare si evident, Ambilight – tehnologia unica Philips”, a declarat Alexandru Stoinea – Key Brand Manager Philips in cadrul ABC Data Romania.

“Aveam nevoie de un partener care sa acopere partea de distributie in zone geografice si canalele de vanzare dedicate pe care pana in acest moment nu reuseam sa le atingem. ABC Data Romania are profilul, experienta si forta necesara sa gestioneze toate provocarile aduse de logistica si vanzarea televizoarelor. Suntem convinsi ca prin inceperea colaborarii cu un partener puternic, motivat si in plina expansiune asa cum este ABC Data Romania, televizoarele Philips vor fi disponibile unui numar mult mai mare de clienti”, a afirmat Claudia Popa – Country leader – TP Vision Europe BV – reprezentanta din Romania.

TP Vision, producator dedicat divertismentului digital vizual, se concentreaza pe dezvoltarea, producerea si comercializarea renumitelor televizoare marca Philips in Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay si unele tari din Asia-Pacific. Compania imbina expertiza in design si traditia Philips privind inovarea in tehnologia TV cu viteza, flexibilitatea si excelenta TPV in plan operational. Cu aceste atuuri combinate, TP Vision livreaza pe piata televizoare de inalta calitate, inteligente si usor de folosit, cu un stil sofisticat.