Telefoane Mobile

Allview lanseaza ochelarii de realiate virtuala Visual VR

Visual VR

Allview lanseaza astazi ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune in realitatea virtuala pe care o poti controla fara butoane externe, exclusiv prin miscarile capului.Ochelarii Visual VR functioneaza impreuna cu numeroase modele de telefoane inteligente marca Allview.

Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop si care au diagonala cuprinsa intre 4 si 6 inch. Ochelarii cantaresc numai 263g, o greutate redusa care asigura o utilizare confortabila. Focalizarea si distanta dintre lentile pot fi reglate cu usurinta, pentru ca Visual VR sa se adapteze nevoilor fiecarui utilizator. Ochelarii ofera un camp vizual generos de 102°.

Visual VR

Odata intrat in aplicatia Full Dive, utilizatorului i se vor deschide optiunile meniului la o simpla miscare din cap stanga-dreapta si invers, iar mentinerea cursorului timp de 2 secunde pe una dintre aplicatii va deschide sectiunea dorita.

Cu ajutorul Visual VR, utilizatorii pot intra mai bine in rolul personajelor din jocurile favorite, pot experimenta sporturi extreme sau pot trai intens experienta filmelor 3D sau a celor filmate cu camere de 360°. Realitatea virtuala a depasit insa sfera divertismentului si este tot mai prezenta in domeniile stiintei si cercetarii.

Clientii care au precomandat sau vor achizitiona in perioada urmatoare smartphone-urile P8 Energy PRO si X3 Soul PRO vor primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR1. Clientii care doresc sa achizitioneze separat ochelarii Visual VR2 vor putea sa o faca incepand de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 159 de lei, iar livrarile vor incepe din a doua jumatate a lunii mai.

Posesorii smartphone-urilor compatibile cu Visual VR vor primi o reducere de 50 de lei la achizitionarea Visual VR2 de pe site-ul allview.ro. Reducerea va fi validata prin introducerea IMEI-ului telefonului in campul Coduri Discount din Cosul de cumparaturi.
Produsele compatibile sunt P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini si V1 Viper S4G.