Stiri

QuickMobile lanseaza TecHour

Techour QuickMobile

QuickMobile lanseaza campania TecHour, prin intermediul careia publicul va putea descoperi, in magazinele fizice ale retailerului si in centrele comerciale unde acesta este prezent cu shop-uri de tip insule, informatii utile si aprofundate despre cele mai noi gadget-uri menite sa ne simplifice stilul de viata.Campania presupune organizarea, zilnic, a unor sesiuni demonstrative sustinute de reprezentanti ai companiei, in intervale de cate doua ore.

Campania TecHour se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere si sa testeze cele mai noi produse din zona tehnologiei si va include demonstratii in cadrul carora specialistii QuickMobile vor prezenta in detaliu specificatiile gadget-urilor disponibile in oferta companiei.

Printre produsele care vor fi prezentate clientilor in magazinele QuickMobile se numara prizele wireless, becurile inteligente cu boxe incorporate sau jocuri de lumini, camerele de supraveghere wireless iBaby, aparatele de uz casnic necesare in orice locuinta, cum sunt detectoarele de gaz si in general toate dispozitivele de care avem nevoie pentru a fi in pas cu tehnologia.

”Romanii sunt la curent cu noutatile din lumea tehnologiei si sunt foarte dornici sa descopere si sa utilizeze cele mai noi produse aparute pe piata. De aceea, ii invitam sa vina in magazinele noastre pentru a vedea live cum functioneaza exact gadget-urile inteligente, avand ocazia sa le si testeze. Educarea publicului este o componenta importanta in strategia de business a QuickMobile si din acest motiv am demarat o campanie care sa vina in intampinarea tuturor celor care vor sa descopere echipamentele high-tech menite sa ne usureze viata. In cadrul TecHour, specialistii nostri vor face demonstratii live si vor raspunde tuturor intrebarilor clientilor dornici sa se familiarizeze cu noua tehnologie”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Campania TecHour se desfasoara zilnic, intre orele 16.00-18.00, in magazinele QuickMobile din orasele Baia Mare (Gold Plaza, Minaur), Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City), Cluj Napoca (Iulius Mall, Polus Center), Iasi (Palas Mall, Iulius Mall) si Timisoara (Iulius Mall).

Produsele vor fi schimbate in fiecare saptamana, pentru ca modul de prezentare sa fie diversificat si, in acelasi timp, pentru a creste interesul publicului.