synology
Stiri

ABC Data distribuie produsele SYNOLOGY in Romania

synology

ABC Data Romania (ABC Data Distributie SRL),  a devenit distribuitor oficial al produselor Synology in Romania.Cunoscuta pentru dezvoltarea de servere de stocare in retea de inalta performanta, compania Synology ofera o gama larga de produse, de la serverele NAS pentru utilizatorii individuali, pana la servere destinate mediului de afaceri.

Fondata in anul 2000, Synology s-a axat pe dezvoltarea de servere NAS cu performante inalte, polivalente si nepoluante. Synology ofera o modalitate accesibila de centralizare a stocarii datelor, a simplificarii backup-ului, a partajarii si sincronizarii fisierelor de pe platforme diferite si a datelor de acces de la distanta. Compania Synology este cladita pe cei “5S”, deveniti piloni ai valorilor pe care acestia le imprima produselor.

Stocare – Stocarea este eficienta, se realizeaza aproape instant si este accesibila pe scara larga. Stocarea este unificata si disponibila tuturor utilizatorilor, in orice scop doresc acestia. Accesul la datele stocate se face prin diverse canale sau din orice loc unde exista o conexiune la internet.

Sincronizare – Fisierele existente pe diverse dispozitive conectate la serverul NAS, cu drepturi de acces, se sincronizeaza automat. Sincronizarea datelor permite actualizarea rapida a fluxului informational in interiorul unei firme sau pur si simplu mentine contactul cu familia, prietenii sau colegii.

Sharing – Interactiunea, contactul cu prietenii si distribuirea de informatii este mult mai usoara datorita functiilor de partajare a informatiilor existente pe unitatile de stocare de la Synology. Resursele pot fi distribuite prin diverse retele, iar drepturile de acces pot fi setate cu usurinta.

Securitate – Masurile de securitate oferite de produsele Synology previn eventuale amenintari ce privesc integritatea datelor sau sustragerea de informatii. Setarile de securitate sunt puternice, sunt clare si sunt usor de configurat de utilizatori.

Servicii – Synology ofera suport complet pentru produsele sale in mod profesionist, utilizatorii avand acces la articole, tutoriale video, manuale, software, aplicatii mobile, drivere si multe altele.

Modelul Synology DS216 – disponibil prin reteaua de parteneri ABC Data Romania

Synology DS216 este un server NAS conceput pentru birou si grupurile de lucru. Avand un motor de criptare hardware, DS216 ofera performante ridicate, protejeaza informatiile si ajuta in acelasi timp la cresterea productivitatii. DS216 atinge viteze medii de scriere/citire de peste 111 MB/s in configuratie RAID 1 si in mediile de lucru Windows. Nucleul pentru calculele in virgula mobila completeaza performantele procesorului principal si reprezinta un avantaj pentru anumite operatiuni, cum ar fi crearea de miniaturi pentru pachetele mari de fotografii incarcate pe server.

DS216 este, de asemenea, o solutie de cloud privat, oferind posibilitatea de a sincroniza informatiile stocate pe calculator cu cele de pe unitatea NAS intr-un mod foarte usor. Cloud Station sincronizeaza fisierele intre dispozitive multiple. Fisierele pot fi editate in modul offline si pot fi sincronizate mai tarziu cu ajutorul Cloud Station, ce retine 32 de versiuni anterioare, permitand in acelasi timp restaurarea versiunilor mai vechi. Toate serverele NAS de la Synology au implementate standarde inalte de eficienta energetica. DS216 consuma numai 7.2W atunci cand hard disk-urile sunt in modul “asteptare” si 15.48W atunci cand acestea sunt active.