Dark Souls III
Jocuri

Media Galaxy si Bandai lanseaza in Romania: Dark Souls III

Dark Souls III

Media Galaxy impreuna cu BANDAI NAMCO Entertainment Europe, anunta lansarea jocului video Dark Souls III in Romania.Cu aceasta ocazie, fanii celui mai nou joc semnat From Software sunt asteptati marti, 12 aprilie 2016, orele 19:00, la magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucuresti.

In cadrul evenimentului, Media Galaxy a pregatit participantilor numeroase surprize placute. Prima dintre acestea se adreseaza celor care vor sa achizitioneze jocul pe durata evenimentului de lansare: cumparatorii vor intra automat intr-o tombola care le poate aduce un ”upgrade” gratuit la editia Dark Souls III Prestige. Aceasta editie, realizata intr-o serie limitata, contine, pe langa joc, o statuie de 40 de cm realizata manual, un artbook in format A4, o carcasa metalica, o harta a jocului imprimata pe suport textil, precum si coloana sonora a jocului.

Cei care doresc sa incerce jocul in cadrul evenimentului de lansare pe consolele PlayStation 4 ce vor rula campania single player din Dark Souls III, vor avea sansa sa castige mai multe premii, printre care si editii standard ale jocului pentru PlayStation 4.

Mai mult, fanii seriei Dark Souls se pot remarca si in cadrul unui concurs in care va fi premiat cel mai bun cosplay. Orice participant cu un costum inspirat din universul Dark Souls sau Demon’s Souls va participa automat la concurs, in cadrul caruia, pe baza votului publicului, cel mai bun cosplayer va fi premiat cu o editie de colectie a jocului Dark Souls III pentru Xbox One.

Publicat de Bandai Namco Entertainment pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, Dark Souls III este unul dintre cele mai populare action/RPG-uri ale ultimilor ani, care a devenit cunoscut pentru gameplay-ul necrutator si pentru provocarile care ii pun la grea incercare pana si pe cei mai experimentati jucatori.

Dezvoltat in studiourile japoneze From Software sub atenta supraveghere a creatorului seriei, Hidetaka Miyazaki, Dark Souls III a fost proiectat sa imbunatateasca experienta de joc din Dark Souls II, fara sa renunte la elementele care au facut seria celebra: gameplay-ul intuitiv, bazat pe explorare, confruntarile cu bosii de nivel, care pun la incercare abilitatile si gandirea tactica ale jucatorilor, dar si nivelul de dificultate extrem. Intreaga tema a Dark Souls III, nu doar ca poveste, dar si ca gameplay, este depasirea dificultatilor si obtinerea victoriei, desi pornesti dintr-o pozitie dezavantajata. Printre noutatile aduse de aceasta a treia parte a seriei se numara luptele cu ritm mai alert, armele care vin la pachet cu propriile abilitati, noile clase de personaje, hartile mai mari, desfasurate pe mai multe niveluri, dar si partea de multiplayer extinsa, care permite participarea a pana la sase jucatori.

Jocul video Dark Souls III este disponibil in variante pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One in reteaua magazinelor Media Galaxy si, online, pe www.mediagalaxy.ro.

Dark Souls III
Optiune de joc: Single-player, Multiplayer
Gen: RPG
Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Recomandare de varsta: 16+
Data lansarii in Romania: 12 aprilie 2016