Telefoane Mobile

Huawei P9 a fost lansat si are camera duala

Huawei P9

In cadrul unui eveniment care a avut loc astazi la Londra, Huawei a lansat noul smartphone Huawei P9, precum si modelul Huawei P9 Plus.Creat in colaborare cu Leica, P9 are camera duala si stabileste un nou standard in materie de fotografii realizate cu smartphone-ul.

Huawei P9 este primul smartphone conceput impreuna cu brandul legendar in domeniul fotografiei, Leica Camera AG. Noul Huawei TalkBand B3 si-a facut deasemenea debutul global.

Un moment surprinzator pentru invitatii la eveniment a fost prezentarea unui trailer care precede noul spot TV pentru Huawei P9 si care ii are in rolurile principale pe Henry Cavill si Scarlett Johansson, Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9. Trailerul simbolizeaza parteneriatul dintre Huawei si Leica si intrepatrunderea dintre culoare si alb-negru. Alaturi de Cavill, la lansarea Huawei P9, au participat renumitii fotografi Mary McCartney, David Guttenfelder de la National Geographic, CEO-ul BBC Global News, Jim Egan, Publisher-ul Vogue China, Anita Chang, Presedintele si CEO-ul Conde Nast, Jonathan Newhouse, precum si membrii board-ului Huawei UK, Sir Andrew Cahn si Dame Helen Alexander.

“Huawei este entuziasmata sa le ofere utilizatorilor modelului P9 cea mai buna experienta de fotografiere cu smartphone-ul, prin integrarea capabilitatilor Leica, liderul in domeniul opticii pentru mai bine de 100 ani,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Consumatorii din intreaga lume isi folosesc smartphone-urile pentru a surprinde miliarde de fotografii in fiecare an. Utilizatorii P9 pot surprinde acum imagini de o claritate nemaiintalnita, bogate in detalii si autentice, cu un smartphone deopotriva atragator si puternic.” a completat acesta.

Huawei P9_camera duala

Reinventarea fotografiilor realizate cu smartphone-ul

Integrand valorile in materie de design si excelenta in materie de inginerie optica, pe care Huawei si Leica le au, intr-un sistem pentru fotografierea cu smartphone-ul, conceput de catre cele doua companii, P9 aduce laolalta superlativele in materie de hardware si software, de la

lentile optice, la senzori, si pana la algoritmi de procesare a imaginii, permitandu-le utilizatorilor sa surprinda imagini de cea mai buna calitate. Cheia capabilitatilor foto la superlativ pe care P9 le are este camera duala, care exploateaza la maximum potentialul lentilelor optice Leica, renumite pentru precizia si atentia la detalii.

Camera RGB pe care P9 o integreaza este specializata in capturarea culorilor, pe cand camera monocroma este uimitoare in surprinderea detaliilor din imagini. Astfel, cele doua camere principale ale lui P9 lucreaza in tandem pentru a permite utilizatorilor sa creeze imagini cu detalii superioare, avand profunzime si culori vii. P9 exceleaza cu adevarat in conditii de iluminare scazuta, intrucat designul camerei duale garanteaza ca mai multa lumina poate fi captata.

Fiecare imagine realizata cu P9 are o rezonanta emotionala unica si o atemporalitate, semne distinctive ale Leica, astfel ca utilizatorii pot alege intre trei Moduri film: Standard, Culori Vii si Culori Discrete, in functie de preferintele lor personale. Printr-o calibrare meticuloasa a parametrilor camerei, fiecare Mod reda fidel stilul autentic si coloristica Leica. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 isi pot folosi smartphone-urile pe post de adevarate camere alb-negru, pentru a captura imagini expresive de o calitate superioara.

Utilizand tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 captureaza imagini cu o viteza superioara, cu acuratete si stabilitate. P9 suporta focalizarea camerei bazata pe trei metodologii – laser, depth calculation si contrast – si o selecteaza automat pe cea care ofera cel mai bun rezultat in orice mediu.

Functia de fotografiere cu diafragma deschisa a obiectivului integrata in P9, le permite utilizatorilor sa experimenteze efecte vizuale inovatoare si sa creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – blurul din spatele obiectului focalizat, precum si alte efecte legate de adancimea de camp, in timp ce obiectul principal ramane focalizat clar.
“Leica si Huawei impartasesc un angajament fara compromisuri pentru excelenta in domeniul fotografiei, iar parteneriatul nostru va permite mai multor consumatori din lumea intreaga sa se bucure de fotografii uimitoare,” a declarat Oliver Kaltner, CEO Leica Camera AG. “Aprofundam colaborarea pentru a le oferi utilizatorilor o experienta cat mai buna de realizare a fotografiilor cu telefonul.” a completat acesta.

Designul industrial trece la un alt nivel

Huawei P9 este o capodopera a designului industrial, cu aceleasi linii minimaliste care reprezinta ADN-ul gamei de smartphone-uri premium P. Fiecare smartphone P9 este o constructie perfecta, realizata din sticla 2,5D de calitate superioara si aluminiu folosit in industria aerospatiala, cu margini rotunjite.

Putere si performanta

P9 livreaza puterea, conectivitatea si viteza pe care utilizatorii de smartphone-uri premium din momentul de fata le asteapta de la Huawei. Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integreaza noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz si 64 biti, pentru performante de top in industrie. Bateria de 3000mAh de mare densitate ofera utilizatorilor P9 mai multa mobilitate.

Huawei a prezentat deasemenea si P9 Plus, care integreaza un ecran de 5,5 inci, cu tehnologia Press Touch si o baterie de 3400mAh. P9 Plus ofera deasemenea incarcare rapida dual-IC, oferindu-le utilizatorilor 6 ore de convorbiri cu o incarcare de doar 10 minute.

Ilustrand expertiza Huawei in domeniul telecomunicatiilor, P9 si P9 Plus dispun de o arhitectura care incorporeaza 3 antene, conceputa pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fara intreruperi in retele mobile si Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla in lume.

P9 si P9 Plus protejeaza informatiile utilizatorilor datorita tehnologiei inovatoare Huawei de recunoastere biometrica a amprentei. Senzorul imbunatatit de recunoastere a amprentei le permite utilizatorilor sa personalizeze si sa isi protejeze dispozitivele, astfel ca posibilitatea accesului fraudulos sau accidental scade in mod semnificativ. Totusi, acestia pot sa isi acceseze smartphone-ul intr-un mod rapid si sigur.

Huawei P9 va fi disponibil in versiunea de 32GB cu 3GB RAM, avand preturi incepand de la 599€. Modelul P9 Plus va fi disponibil in varianta de 64GB cu 4GB RAM avand preturi pornind de la 749€. Noile modele vor fi disponibile initial in peste 25 de tari, inclusiv Austria, China, Franta, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite si Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibile si pe alte piete.