Lentile Leica
Foto si Video

Lentilele Leica reproduc senzatia de plutire in fotografii

Lentile Leica

Leica, cunoscuta pentru calitatea produselor sale, este un brand legendar in lumea fotografiei. Fanii brandului lauda lentilele pentru ca aduc fotografiile la viata.Mai mult, cand descriem lentile excelente folosim expresii “surprinde senzatia de plutire in fotografii.”

“Senzatia de plutire” se refera la capacitatea incomparabila a lentilelor Leica de a reda fidel imaginile din realitate prin intermediul fotografiilor. Astfel, fotografiile arata tridimensional, ca și cum aerul in sine ar fi fost surprins in imagine. De fapt, vorbim despre claritatea potrivita și despre contrast. Astfel, zonele pe care se face focalizarea sunt clare, in timp ce, cele din afara ariei de focalizare sunt estompate. In plus, lentilele Leica surprind detalii micro in zonele intunecate, fara supra-expunere in zonele luminoase, și permit o saturatie a culorilor mai bogata.

Cheia unei tranzitii frumoase de la un punct de focalizare clar la marginile fotografiei este contrastul lentilei: Leica folosește lentile cu un contrast extraordinar, pentru ca fotografiile sa aiba mai multe detalii redate fidel. Un avantaj suplimentar cand fotografiezi cu Leica este legat de editarea fotografiilor, chiar și in format RAW. Astfel, formatul RAW al fotografiilor realizate cu Leica ofera o mai mare permisivitate, decat cea a oricarui alt brand existent pe piata, de aici o gama mai mare de culori care pot fi modificate in post-productie.

Performantele in materie de redare a culorilor și capabilitatea de a suprima luminozitatea prea mare, pe care lentilele Leica le au, permit ca fotografiile sa aiba detalii mai bogate și o mai buna saturatie a culorilor. Optica și tehnologiile de invelire pe care lentilele Leica le integreaza asigura un control mai mare al luminii, astfel ca detaliile pot fi pastrate și fotografiile par mult mai vii.

Leica Camera AG este mai mult decat o companie care produce echipamente optice și camere foto. Este un brand clasic care creeaza valori ce rezista in timp. De la lustruire la ansamblare, fiecare lentila Leica este realizata manual de catre o echipa de technicieni experimentati.

Leica Camera AG a incheiat recent un parteneriat cu Huawei, unul din cei mai importanti producatori de smartphone-uri la nivel mondial. Aceasta colaboare va fi apreciata de catre fotografii de pretutindeni și, totodata, va aduce o notorietate mai mare pentru Leica in randul consumatorilor din intreaga lume.