Microsoft Lumia 650
Telefoane Mobile

Microsoft a lansat astazi in Romania noul Lumia 650

Microsoft Lumia 650

Microsoft a anuntat astazi disponibilitatea pe piata din Romania a modelului Lumia 650.Dezvoltat pentru utilizatorii business si fanii Windows, Lumia 650 aduce forta Windows 10 in buzunarele utilizatorilor, oferind capacitati de productivitate avansate si protectie impotriva amenintarilor actuale de securitate cibernetica. Clientii din Romania pot achizitiona Lumia 650 de la partenerii locali sau distribuitorii autorizati.

Cu o carcasa din aluminiu anodizat de inalta calitate, cu un finisaj elegant ce masoara numai 6,9 mm grosime, Lumia 650 este cel mai subtire telefon din gama. Ecranul sau HD de 5 inchi aduce o experienta de vizionare mai placuta si o claritate imbunatatita a imaginii, chiar si in lumina directa a soarelui. Inzestrat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 212, telefonul Lumia 650 ofera o performanta fluida, fara compromisuri in ceea ce priveste autonomia bateriei. Pentru a oferi utilizatorului flexibilitate in orice imprejurare, Lumia 650 vine si cu o memorie extensibila de pana la 200GB1.

Lumia 650 este perfect pentru desfasurarea activitatilor curente de afaceri datorita securitatii oferite de Windows 10 Mobile. Microsoft permite profesionistilor din domeniul IT sa testeze cele mai recente dezvoltari Windows 10 Mobile, in raport cu sistemele de afaceri si aplicatiile specifice fiecarei afaceri, inainte de distribuirea acestora catre utilizatorii finali prin intermediul solutiei de Mobile Device Management (MDM).

In Romania, clientii pot achizitiona Lumia 650 de la oricare dintre operatorii de telefonie mobila si din majoritatea retelelor de retail. Clientii comerciali isi vor contacta distribuitorii autorizati.