god eater resurrection
Jocuri

Bandai a lansat un scurt metraj cu jocul God Eater Resurrection

god eater resurrection

BANDAI a prezentat un scurt metraj de 11 minute ce prezinta prologul jocului GOD EATER Resurrection.In scurt metrajul de 11 minute  realizat de studioul ufotable sunt prezentate personajele cheie Soma, Lindow, Tsubaki si Johannes von Schicksal, cu sase ani 6 inaintea evenimentelor din GOD EATER: Resurrection.

Jucatorii sunt invitati sa se inroleze in trupele de elita “God Eaters”, care au misiunea de a salva Pamantul folosind armele God Arc pentru a distruge monstri Aragami.

Povestea desfasurata in 2065, ne prezinta trei tineri recruti ale trupelor speciale God Eater, proveniti din Fenrir Far East Branch si trimisi in locatia cunoscuta odinioara sub numele de Rusia. Fiind intaririle necesare Fortelor Aliate pentru infrangerea monstrilor Aragami, care ameninta sa distruga intreaga omenire, cei treci tineri vor participa la o operatiune militara de anvergura.

GOD EATER Resurrection si continuarea acestuia, GOD EATER 2 Rage Burst vor fi lansate in aceasta vara pentru PlayStation 4, PlayStation Vita si Steam.