lenovo vibe k5
Telefoane Mobile

Lenovo VIBE K5 Plus – pentru pasionatii de muzica

lenovo vibe k5

Lenovo a lansat la MWC 2016, smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus, un produs creat pentru pasionatii de muzica si divertisment.Lenovo VIBE K5 Plus are un ecran FHD de 5”, procesor octa-core Qualcomm snapdragon 616, baterie de 2750mAh si o memorie interna de 16GB cu posibilitate de extensie pana la 32GB prin slotul microSD. Pe spatele dispozitivului se afla cele doua difuzoare ce redau sunetul cu ajutorul tehnologiei Dolby Atmos.

Lenovo VIBE K5 Plus este echipat cu o camera pe spate de 13MP cu blitz LED si o camera de fata de 5MP cu focus fix pentru fotografii impecabile. In plus, am preinstalat o serie de aplicatii precum SHAREit, SNAPit, Guvera Music pentru experiente de sharing si streaming.

Telefonul Lenovo VIBE K5 Plus este subtire de doar 8,2mm si usor de numai 142g, cu aspect de aluminiu – disponibil in variantele Platinum Silver sau Champagne Gold.

Lenovo VIBE K5 Plus va fi disponibil din martie in tarile in care se comercializeaza smartphone-uri Lenovo, la un pret de 149 USD.

De asemenea, va fi disponibil si Lenovo VIBE K5 cu un ecran HD de 5” si procesor Qualcomm snapdragon 415 octa-core, pretul acestuia incepand de la 129 USD.