Black Friday de iarna
Stiri

Media Galaxy a anuntat campania Black Friday de iarna

Black Friday de iarna

Media Galaxy a a anutat campania Black Friday de iarna ce aduce numeroase oferte.Astfel, in perioada 18 – 23 februarie, retailerul suprinde prin reduceri substantiale la toate categoriile de produse. Promotia este valabila atat in reteaua de magazine, cat si pe www.mediagalaxy.ro.

“Prin campania Black Friday de iarna, dorim sa oferim clientilor reduceri semnificative fara a tine cont de anotimp, incercand sa le aducem tehnologia aproape, la preturi promotionale. E un manifesto pe care ni-l asumam prin aceasta abordare indrazneata. Acela de a inova avand constant in minte nevoile consumatorului si experienta pe care o oferim acestuia.”, spune Carmen Capitanescu, Marketing Director Media Galaxy.

Pe perioada celor cinci zile, clientii se pot bucura de preturi promotionale, online si offline, la o gama de peste 1.500 de articole. Oferta include discounturi la toate categoriile de produse:

– Reduceri de pana la 70% la produsele din categoria Electronice: televizoare LED Full HD, camere foto, boxe portabile, casti etc.
– Reduceri de pana la 60% la Electrocasnicele Mici: statii de calcat, fiare de calcat, aspiratoare, storcatoare de fructe si legume etc.
– Reduceri de pana la 37% la Electrocasnicele Mari: electrocasnice incorporabile, frigidere etc.
– Reduceri de pana la 70% la produsele din categoria Comunicatii: tablete, dispozitive smartphone, carduri de memorie, cabluri de date USB, accesorii etc.
– Reduceri de pana la 64% la produsele din categoria IT: tablete, laptopuri, imprimante, multifunctionale, desktopuri, boxe, camere web, HDD-uri etc.
– Reduceri de pana la 65% la produsele din categoria Entertainment: jocuri, tastaturi de gaming, cabluri HDMI, mousepad-uri etc.
– Reduceri de pana la 70% la produsele din categoria Casa si Gradina: sisteme de supraveghere, bricolaj, iluminare, ceasuri.
– Reduceri de pana la 32% la produsele din categoria Auto-Moto: sisteme de navigare, camere foto, sisteme auto, accesorii.

In cadrul campaniei, Media Galaxy asigura o experienta omnichannel prin posibilitati multiple de achizitionare. Dezvoltarea omnichannel traduce nevoia de a fi oriunde si oricand se afla consumatorul si este sustinuta prin reteaua extinsa de magazine de dimensiuni mari si prin gama varianta disponibila in magazinul online. Astfel, alaturi de Media Galaxy, clientii au parte atat de consiliere din partea specialistilor si posibilitatea testarii produselor in magazine, cat si de posibilitatea de a vizualiza detalii tehnice sau de a compara diferite produse pe platforma de vanzari online, achizitia putandu-se realiza atat online, cat si offline. Mai mult, serviciile de livrare in 24 de ore, garantia extinsa si posibilitatea de retur in 31 de zile completeaza experienta de cumparare.