Alte gadgeturi

Michel Roux Jr, cel mai nou membru Samsung Club des Chefs

Michel Roux Jr

Samsung l-a prezentat oficial pe Michel Roux Jr, unul dintre cei mai admirati bucatari-sefi din Marea Britanie, decorat cu stele Michelin, drept cel mai nou membru al renumitului Club des Chefs.

Lansat in iunie 2013, Samsung Club des Chefs reuneste bucatari-sefi renumiti din intreaga lume, pentru a contribui cu idei unice si inovatoare in dezvoltarea noilor generatii de electrocasnice pentru bucatarie. In aceasta primavara, Club des Chefs va lansa o aplicatie pentru noul frigider Family Hub, ce integreaza retete si sfaturi culinare, dar si demonstratii de folosire a produselor electrocasnice chiar de catre bucatarii-sefi.

Michel Roux Jr, proprietar al restaurantului Le Gavroche and Roux, este cunoscut in Marea Britanie ca jurat si prezentator al emisiunii Masterchef. El se alatura Samsung Club des Chefs si implicit altor bucatari-sefi renumiti, precum Elena Arzak, proprietara restaurantului de trei stele Michelin Arzak; Daniel Boulud, unul dintre cei mai renumiti bucatari-sefi francezi din New York si Michel Troisgros, bucatar-sef francez decorat cu trei stele Michelin.

Samsung Family Hub

„Sunt entuziasmat de faptul ca Samsung Club des Chefs dezvolta tehnologii pentru a ajuta si incuraja oamenii sa experimenteze in propriile bucatarii. Frigiderul Family Hub este un exemplu prin care poti aduce oamenii impreuna, chiar in centrul casei, bucataria. Ma bucur sa ma alatur noilor mei colegi si sa ne impartasim expertiza si pasiunea, alaturi de inovatiile Samsung, pentru a le oferi oamenilor noi experiente culinare,” a declarat Michel Roux Jr.

„Colaborarea cu unii dintre cei mai renumiti bucatari-sefi ne permite sa captam si sa integram esenta gatitului profesional in aplicatia Club des Chefs dezvoltata pentru Family Hub. Faptul ca Michel Roux Jr face acum parte din Club des Chefs este un adevarat privilegiu. Expertiza pe care acesta a acumulat-o in cei 40 de ani de experienta este un adevarat beneficiu pentru Club,” a declarat Dan Harvie, European Director Home Appliances, Samsung Electronics.