DME IWB
Alte gadgeturi,  Stiri

Samsung expune solutii inovatoare de afisaj digital la ISE 2016

DME IWB

Samsung isi expune portofoliul de solutii profesionale de afisaj digital, la targul de tehnologie ISE 2016, desfasurat in Amsterdam, Olanda.Ilustrand conceptul „Inovatia la nivelul urmator”, Samsung va prezenta o gama de ecrane optimizate pentru retail, hoteluri, solutii de birouri, divertisment si alte industrii. Vizitatorii ISE vor putea afla toate detaliile despre viziunea Samsung asupra viitorului ecranelor inteligente.

Portofoliul Samsung include video wall-uri de marimi mari si ecrane LED, precum si ecrane OLED transparente sau ecrane oglinda, ideale pentru retaileri. Toate acestea le vor arata vizitatorilor avantajele mediilor de vizualizare captivante, cu functii de informare, dar si felul in care acestea implica si mentin clientii interesati, stimuland procesul de achizitie.

Outdoor Signage Usage

Afisaj digital pentru exterior

Solutiile Samsung de afisaj exterior le permit companiilor sa afiseze continut captivant si usor de observat, chiar si in conditii de mediu dificile. Ecranele Samsung pentru exterior, printre care se numara si modelul OH55D, au integrate sisteme de incalzire si de racire, pentru a functiona la capacitate maxima chiar si in conditii de temperatura extrema, intre -30 si 50oC. In plus, modelul OH55D dispune de certificare IP56, pentru a preveni degradarile cauzate de apa si praf.
Fiind simplu de instalat, modelul OH55D mentine o luminozitate constanta de 2,500 nits si un raport de contrast de 5.000:1. Mai mult, avand integrat un senzor automat care ajusteaza setarile de luminozitate in timp real, retailerii stiu mereu ca mesajul lor va fi observant, fara sa fie afectat de lumina din jur si fara consum inutil de energie.

Video Wall

Video wall-uri profesionale

Optimizate pentru o multitudine de scenarii de folosire in interior pentru activitati ale retailerilor sau mediului corporate, video wall-urile Samsung UD55E-A cu rama subtire (3,5mm) incorporeaza tehnologia avansata de management a imaginilor, pentru a reda continutul la un nivel de claritate superior. Fiecare ecran de video wall UD55E-A trece prin procese stricte de calibrare pentru a preveni dereglarile de luminozitate si culoare. De asemenea, acesta este primul video wall din industrie ce dispune de porturi DP 1.2 si HDMI integrate si reda inclusiv continut UHD.

Vizitatorii ISE 2016 pot vedea in premiera cel mai subtire video wall din industrie. Ecranul Samsung UHF-E dispune de un design cu rame subtiri (0,9 mm in partea superioara si in partea stanga, 0,5mm in partea inferioara si in partea dreapta) care mentine spectatorii concentrati pe continutul de pe ecran. Echipat cu aceleasi componente durabile si tehnologie perfomanta a culorilor ca modelele anterioare, video wall-ul UHF-E este o alternativa subtire si eleganta de redare a continutului intr-o varietate de medii interioare.

LED Signage

LED Signage

Dezvoltat pentru industria corporate si spatii dedicate consumatorilor, ecranele de interior Samsung SMART LED ofera cele mai bune solutii de afisare a continutului cu un raport calitate – pret avantajos. Aceste ecrane sunt echipate cu cea mai avansata tehnologie a diodelor si compozitie pixel pitch customizabila, intre 1,5mm si 2,5mm, oferind vizibilitate superioara si o experienta simpla de gestionare a continutului afisat. Combinand elemente de design care ofera contrast puternic, calitate a imaginii apropiata realitatii si consistenta culorilor, portofoliul LED Signage le ofera utilizatorilor o noua modalitate prin care se pot diferentia si prin care pot atrage atentia asupra mesajelor lor in medii interiore aglomerate.

In plus, Samsung prezinta modul in care solutiile LED Signage ofera o alternativa mai performanta si mai simplu de gestionat la tehnologiile dintr-o sala de sedinte sau de clasa. In locul proiectoarelor si al tablelor analog, ecranele Samsung LED integreaza mai multe piese de echipament intr-o singura solutie de afisaj care permite impartasirea continutului.

Noi standarde in retail

Prin expozitia „Magazinul viitorului” din cadrul ISE, Samsung invita vizitatorii sa descopere cum ecranele interactive si senzoriale implica activ consumatorii. Ecranul oglinda ML55E si modelele transparente OLED TO55F pot fi folosite pentru a afisa atat mesaje promotionale, cat si de bun venit. Acestea pot fi folosite si pe post de cataloage virtuale ale accesoriilor sau produselor vestimentare. De asemenea, utilizatorii pot folosi ecranele pentru a proba virtual piese vestimentare sau a testa produse cosmetice, fiind mai informati atunci cand iau decizia de achizitionare a produselor.

La standul Samsung de la ISE poate fi testata o gama larga de tehnologii si aplicatii viitoare, printre care se numara si urmatoarele:
• O replica a unei camere de hotel, cu sistem integrat LYNK REACH de continut centralizat

• Ecrane touchscreen de dimensiuni mici care ofera informatii suplimentare si incurajeaza wayfinding-ul in diferite spatii

• Table interactive (Interactive white board) care permit impartasirea continutului in timp real si promoveaza colaborarea intre grupuri in sali de clasa sau sali de conferinte

• O zona dedicata in care mai multi parteneri Samsung vor prezenta felul in care tehnologia ecranelor inteligente Samsung i-a ajutat in afaceri. Vor fi prezentate studii de caz folosind platforma de gestionare a continutului Samsung SMART Signage (SSSP) si sistemele de conexiuni H.Browser.