Epson EB-L25000U
Videoproiectoare

Epson EB-L25000U primul proiector laser 3LCD de 25.000 lm din lume

Epson EB-L25000U

Epson prezinta doua noi game de proiectoare instalabile si primul proiector laser 3LCD de 25.000 lm din lume.Noile produse sunt expuse in premiera in cadrul Integrated Systems Europe (ISE) 2016, cel mai mare targ de afisaj comercial si cea mai mare expozitie internationala B2B din Europa, unde Epson va avea cea mai mare prezenta de la infiintarea evenimentului si pana in prezent. Proiectoarele vor putea fi testate la Standul H90, in Hala 1. Noile proiectoare includ primele modele laser instalabile de la Epson, care utilizeaza o serie de inovatii tehnologice, a caror lansare face parte din strategia de consolidare a pozitiei companiei pe piata.

O demonstratie a capacitatilor tehnologice Epson, acest nou produs cu sursa de lumina laser de 25.000 lm marcheaza punctul culminant al cercetarii, dezvoltarii si testarii indelungate. Rezultatul este un produs echipat cu numeroase tehnologii avansate, inovatoare si caracteristici flexibile pentru a oferi modelului EB-L25000U un numar mare de posibile utilizari pe piata de proiectoare instalabile. Epson va anunta mai tarziu anul acesta specificatiile complete ale produselor.

Noile game de proiectoare fixe Epson

Seria EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U) duce Epson intr-o noua epoca a proiectoarelor instalabile. Modelele contin tehnologie laser inovatoare si o gama de caracteristici flexibile pentru a elimina potentialele dificultati la instalare si necesitatea intretinerii. Corporatiile, institutiile de invatamant superior, obiectivele turistice, precum si companiile de inchirieri si cele de semnalistica digitala pot oferi acum prezentari captivante, de calitate superioara. Pentru cei care au nevoie de imagini Full HD foarte luminoase, gama include modelul EB-L1500U, primul proiector laser 3LCD WUXGA de 12.000 lm din lume . Pentru a oferi utilizatorilor un plus de siguranta, toate produsele din aceasta gama au o garantie de 5 ani sau 20.000 de ore.

Pe langa aceste noi modele laser, Epson prezinta noua gama EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W, EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) de proiectoare instalabile de calitate superioara. Aceasta foloseste in continuare tehnologia bazata pe lampi si este dedicata corporatiilor si institutiilor de invatamant superior. Ideala pentru utilizarea in sali de conferinte, amfiteatre sau sali de clasa mari, noua gama beneficiaza de numeroase imbunatatiri ale functionalitatii si utilitatii pentru a contribui la transformarea spatiilor mari cu ajutorul prezentarilor cu aspect profesional de inalta calitate.

„Noile game de proiectoare, precum si modelul de 25.000 lm care urmeaza sa fie lansat, vor contribui la consolidarea pozitiei Epson de competitor de top pe piata de proiectoare instalabile. Toate modelele sunt echipate cu tehnologie 3LCD si amplificare 4K, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor beneficia de imagini in culori vii, cu o claritate si cu detalii exceptionale. In plus, noua gama de lentile motorizate, care include si lentilele optionale pentru distante ultrascurte (UST), ofera produselor o adevarata flexibilitate de 360⁰ la instalare, permitandu-le sa fie amplasate aproape oriunde fara a pierde din luminozitate si fara a distorsiona imaginea”, spune Daniel Rose, Product Manager la Epson Europe.

Pe langa aceste lansari, vizitatorii standului Epson pot vedea o serie de produse si solutii deja existente pe piata destinate segmentului de videoproiectoare profesionale:
• Pot urmari cum proiectoarele Epson dau viata unei masini de F1 prin intermediul maparii 3D, utilizand soft-ul dezvoltat de MCLCreate;
• Pot vedea in actiune un proiector Epson WUXGA de 7.000 lm alaturi de trei proiectoare concurente pentru a observa diferentele privind luminozitatea pe culoare, acuratetea si volumul culorii, care pot fi obtinute prin intermediul tehnologiei 3LCD, in comparatie cu tehnologia DLP concurenta;
• Pot discuta cu experti in domeniu care le vor oferi sfaturi si indrumari cu privire la CoverPlus365. Pot afla cum este posibil ca Epson sa ofere cel mai bun service din clasa sa si asistenta locala de exceptie;
• Pot descoperi modul in care solutia interactiva pentru sali de curs EB-595Wi poate sa ajute profesorii sa creeze pentru elevi si studenti un mediu interactiv, care stimuleaza colaborarea;
• Pot afla avantajele pe care le ofera modelul EB-1430Wi, care beneficiaza de o functie pentru tabla alba si de interactivitate tactila.
Compania Epson va fi prezenta la ISE 2016 in Hala 1 la Standul H90 intre 9 si 12 februarie 2016.