Lenovo VIBE S1 Lite
Telefoane Mobile

CES 2016: Lenovo VIBE S1 Lite te ajuta sa faci selfie-uri mai bune in lumina slaba

Lenovo VIBE S1 Lite

In cadrul evenimentului CES organizat in Las Vegas, Lenovo a lansat noul smartphone Lenovo VIBE S1 Lite.

Smartphone-ul Lenovo VIBE S1 este echipat cu un display Full HD wide-view de 5.0 inci si o baterie de 2700mAh. Datorita procesorului sau de 64 biti MTK 6753 octa-core de 1.3 GHz se pot rula mai multe sarcini deodata iar conectivitatea este asigurata prin conexiunea LTE. Memoria interna este de 16GB dar poate fi extinsa prin intermediul portului microSD pana la 32 GB.

Noul Lenovo VIBE S1 Lite vine echipat cu o camera frontala de 8MP cu obiectiv format din 5 elemente, pentru a evita distorsionarea si un senzor de imagine Sony cu un flash incorporat special pentru selfie, pentru a spori cantitatea de lumina captata. Pentru o fotografia de grup, functia de panorama iti permite sa incadrezi toata gasca in fotografie, iar software-ul de retusare se asigura ca toata lumea este pregatita sa isi partajeze imaginea pe retelele de socializare. Pe partea din spate Lenovo a adaugat o camera de 13 MP PDAF si flash dual LED CCT pentru a oferi imagini in culori stralucitoare de fiecare data cand soarele apune.

Lenovo VIBE S1 Lite are un aspect atragator si este imbracat intr-un cadru metalic si o carcasa neagra ergonomica. Smartphone-ul va fi disponibil in culorile alb mat si albastru mat.

Lenovo VIBE S1 Lite are un pret de pornire de 199 USD si va fi disponibil anul acesta in tari in care Lenovo comercializeaza smartphone-uri. Preturile pot varia de la o tara la alta pentru toate modelele specificate mai sus.