Lenovo X1
Tablete

CES 2016: Lenovo lanseaza tableta modulara ThinkPad X1

Lenovo X1

Cu 2 zile inainte de CES 2016, Lenovo a anuntat noua serie de produse X1.

Gama include tableta ThinkPad X1, usor adaptabila si cu un design modular unic, ThinkPad X1 Yoga cu primul display OLED din lume si ThinkPad X1 Carbon, mai subtire si mai usor. Utilizatorii de desktopuri vor fi surprinsi de noul ThinkCentre X1 all-in-one care vine cu un design extrem de atragator pentru orice birou.

X1_Tablet_Presenter Module

Tableta ThinkPad X1

Tableta X1 are un procesor Intel Core m7 si atinge pana la 10 ore de autonomie a bateriei, avand module pentru functionalitati suplimentare. Este echipata cu SSD Samsung NVMe si 4G optional sisistem de operare Windows 10. Designul modular al tabletei ThinkPad X1 ofera functii unice prin intermediul unor simple module optionale de tip clip-on. Modulul de productivitate sporeste timpul de utilizare pana la 15 ore, cel de prezentare include un mini proiector si port HDMI, iar modulul 3D Imaging integrat cu camera Intel RealSense este ideal pentru creatii 3D.

ThinkPad X1 Yoga

ThinkPad X1 Yoga

ThinkPad X1 Yoga este incredibil de subtire si usoara, avand doar 0,66 inci si 1,2 kg. De asemenea, este prima tableta convertibila din lume cu display Samsung OLED optional, care reproduce intr-un mod frumos culori bogate si nuante de negru profunde. Integrand o tastatura Lift and Lock patentata, care retrage tastele in modulul tableta, X1 Yoga include si un stylus activ care se poate fixa si incarca in sistem. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot marca elemente si lua notite direct pe paginile web vizualizate in browser-ul Microsoft Edge.

ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon este cel mai usor ultrabook pentru uz profesional din lume, cu o diagonala de 14 inci doar 1,2 kg. De asemenea ThinkPad X1 dispune de pana la 1TB spatiu de stocare oferit de Samsung M.2 NVMe SSD. Conectivitatea este asigurata de modemul Qualcomm Snapdragon X7 LTE, 4G LTE Advanced Carrier Aggregation pentru viteze de descarcare de pana la 300 Mbps.Pentru mai multa siguranta, Lenovo a integrat un cititor Touch Fingerprint si un chip de securitate Trusted Platform Module (TPM).

Familia de tablete ThinkPad X1 include si o serie de accesorii :

  • ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse – un mouse dual mode subtire si usor
  • Castile ThinkPad X1 In-Ear au fost optimizate de Dolby pentru gama de produse X1 si concepute pentru a imbunatati calitatea apelurilor, muzicii si a filmelor
  • Husa X1 realizata dintr-un material moale la interior si cu o clapeta magnetica usor de deschis

ThinkCentre X1 AIO

ThinkCentre X1 AIO are un cadru ultra-subtire de 11 mm, fiind cel mai subtire desktop din lume. Ecranul anti-reflexiv premium ofera o imagine stralucitoare din orice unghi al ecranului sau de 23,8 inci si, desi are o carcasa incredibil de subtire, ThinkCentre X1 este un PC rezistent. Conceput sa previna acumularea de praf, una dintre cele mai frecvente cauze ale avarierii componentelor hardware pentru desktop-uri, acest all-in-one a fost testat timp de opt ore intr-o camera cu praf, reproducand zece ani intr-un mediu de birou.

ThinkVision X1

Monitorul ThinkVision X1

Monitorul ThinkVision X1 ultra-subtire (7,5 mm) este primul monitor la nivel mondial care a obtinut certificarea TUV Eye-Comfort. Integrand un ecran anti-reflexiv edge-to-edge UltraHD de 27 inci, monitorul ThinkVision X1 include optiuni extinse de conectivitate precum un port USB C, fiind un produs perfect complementar cu tableta ThinkPad X1.

Tableta ThinkPad X1 va fi disponibila incepand cu luna februarie, la pretul de 899 USD.
Modulul Productivity va fi disponibil incepand cu luna februarie, cu un pret de pornire de 149 USD.
Modulul Projector va fi disponibil incepand cu luna mai, cu un pret minim de 279 USD.
Modulul 3D Imaging va fi disponibil incepand cu luna mai, la pretul de 149 USD.
ThinkPad X1 Yoga va fi disponibil incepand cu luna ianuarie, la pretul minim de 1.449 USD. Modelele OLED vor fi disponibile incepand cu luna aprilie. Preturile vor fi anuntate la momentul respectiv.
ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil incepand cu luna februarie, la un pret ce porneste de la 1.299 USD.
Mouse-ul Tactil ThinkPad X1 Wireless va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, la pretul de 69,99 USD.
Castile ThinkPad X1 In-Ear vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie, la pretul de 69,99 USD.
Husa ThinkPad X1 va fi disponibila incepand cu luna februarie, la pretul de 50 USD.
Adaptorul de alimentare Micro ThinkPad 65W va fi disponibil anul acesta, la pretul minim de 80 USD.
ThinkCentre X1 AIO va fi disponibil incepand cu luna martie, incepand de la 1.029 USD.
ThinkVision X1 va fi disponibil incepand cu luna martie, la pretul minim de 799 USD.