Stiri

Cele mai noi tehnologii LG vor fi anuntate la CES 2016

LG WebOS-3.0

Se apropie CES (Consumer Electronics Show) 2016, iar primele zvonuri incep sa fie confirmate. Astazi, avem parte de primele informatii oficiale in legatura cu planurile LG pentru marele eveniment.

Noutatile vin din sfera Internet of Things (IoT), webOS si SMART TV, tehnologii care urmaresc un management eficient al resurselor pentru consumatori. In 2015 LG a avut o participare incununata de succes si a castigat 41 de premii in cadrul acestei manifestatii si promite sa se mentina la inaltime si in 2016.

“Prezenta LG Electronics la CES este deja traditie. Suntem intotdeauna bucurosi sa prezentam cele mai noi tehnologii si produse ale companiei in cadrul acestei manifestatii de renume. LG inoveaza in permanenta si isi doreste sa fie peste asteptarile clientilor prin crearea de produse cu design impresionant si experiete unicein utilizare”a declarat Bumseop Lee, Presedinte LG Electronics Romania.

LG Electronics prezinta LG SIGNATURE

In cadrul CES 2016, LG Electronics va revolutiona zona de Home Entertainment si electrocasnice prin lansarea in premiera a unei game de produse high-end sub umbrela LG SIGNATURE. Specialistii companiei au gandit impreuna cu o echipa de experti un design special dezvoltat pentru televizoare, aparate frigorifice, masini de spalat si echipamente de climatizare. Cele mai noi produse sub marca LG SIGNATURE vor fi disponibile spre vanzare si in Europa, alaturi de America de Nord si Asia.

webOS 3.0 si SMART TV mai aproape de consumator

Tehnologia ne domina viata de ceva vreme, iar Internet of Things (IoT) urmeaza sa ne acapareze pe toti prin numarul mare de produse electronice ce vor fi echipate cu mecanisme de transmitere wireless a informatiilor. La editia din 2016 a CES, LG urmeaza sa prezinte cele mai noi specificatii si functionalitati ale categoriei SMART TV, prin webOS 3.0 si platforma Smart TV dedicata.

Inca de la lansare, platforma webOS s-a bucurat de succes atat in randul consumatorilor, cat si printre expertii din domeniu. LG Electronics urmeaza sa prezinte la CES 2016 o platforma webOS 3.0, imbunatatita, cu mai multe functionalitati si continut care sa-i ofere consumatorului o experienta cat mai facila si mai atragatoare. Pe langa caracteristicile deja cunoscute precum Magic Zoom si Magic Mobile Connection, webOS 3.0 vine si cu o varianta actualizata a functiei Magic Remote pentru o interactiune simplificata.

CES 2016 este unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume. In 2016, targul va avea loc in perioada 6-9 ianuarie 2016, in Las Vegas-Nevada. Timp de cateva zile, cei mai mari producatori din domeniu vor calca pragul evenimentului. La editia din 2015 au fost prezenti peste 3000 de expozanti si cca. 160.000 de vizitatori.