Stiri

Gadgeturi ideale pentru iarna

caciula-stereo-music-cap-cu-microfon

Potrivit QuickMobile, caciulile stereo, manusile touchscreen sau bateriile rezistente la frig fac parte, in aceasta perioada, din topul celor mai vandute produse din oferta.

Aceste gadgeturi si accesorii ofera, pe langa protectie impotriva frigului, caracteristici suplimentare, precum difuzoarele si microfoanele incorporate, in cazul caciulilor, sau conexiunea Bluetooth in cazul manusilor.

Odata cu venirea frigului, in garderoba zilnica apare un nou accesoriu: caciula. Purtarea ei ingreuneaza folosirea unor casti stereo over-the-ear de catre cei care doresc sa asculte muzica preferata chiar si atunci cand este frig afara. Solutia este folosirea unei perechi de casti in-ear sau a unei caciuli stereo care dispune de difuzoare incorporate.

Modelele de caciuli stereo de la Cellularline, HI-FUN si Celly dispun de microfon incorporat si buton pentru primirea de apeluri, astfel incat utilizatorul poate raspunde la apelurile telefonice fara a fi nevoit sa scoata telefonul din buzunar sau manusile de pe maini. Mai mult, pe cablurile de conectare la telefon exista butoane pentru reglarea volumului. Toate cele trei modele pot fi curatate in masina de spalat prin indepartarea, care se face cu usurinta, a difuzoarelor.

Cei care nu doresc sa poarte o caciula, dar vor sa isi protejeze urechile in zilele geroase, pot alege bentita MUVIT, care dispune si ea de difuzoare stereo.

Un alt accesoriu nelipsit din gargeroba de iarna il reprezinta manusile. Cum smartphone-urile se bucura de o popularitate foarte mare in Romania, in oferta QuickMobile sunt disponibile manusi speciale pentru ecranele tactile. Modelul de la Celly ofera, pe langa protectie impotriva frigului, o interactiune foarte buna cu ecranul telefonului. Pentru cei care doresc manusi elegante si high-tech, este disponibil modelul HI-FUN cu Bluetooth. Aceste accesorii sunt realizate din piele naturala si sunt compatibile cu aproape toate modelele de smartphone cu ecran tactil (touchscreen) si conexiune Bluetooth. Manusile vibreaza in momentul in care utilizatorul primeste apeluri telefonice. Autonomia bateriei incorporate este de pana la 10 zile in mod stand-by. Tot din categoria manusilor elegante pentru ecrane tactile face parte modelul MUJJO, realizat din material tricotat si insertii din piele care ofera o aderenta mai buna a mainii pe telefon.

Este un fapt cunoscut si demonstrat acela ca bateriile se descarca mai repede, uneori chiar total, atunci cand sunt expuse la frig. Astfel, in zilele geroase, smartphone-urile si bateriile externe care nu sunt protejate se descarca mult mai repede si exista posibilitatea sa nu mai functioneze deloc. Cei care doresc un acumulator extern pe care se bot baza chiar si in zilele de iarna cu temperaturi foarte joase pot opta pentru modelul Winter de la Cellularline. Bateria externa are o capacitate de 2.200 mAh si dispune de o husa realizata din material textil, care are rolul de a pastra o temperatura potrivita in jurul acumulatorului.

„Toate aceste gadgeturi, cu un design elegant si in trend cu ultimele tendinte in materie de moda, nu numai ca te protejeaza de frig, dar ofera si caracteristici suplimentare, precum difuzoare, microfoane sau conexiune Bluetooth. Ne-am gandit sa le includem in oferta si deoarece credem ca reprezinta cadouri utile si inedite care le pot fi oferite celor dragi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.