Valentino Rossi The Game
Jocuri

Valentino Rossi The Game primul joc dedicat campionului mondial VALENTINO ROSSI

Valentino Rossi The Game

Dezvoltatorul italian de jocuri video Milestone a anuntat cu ocazia Monza Rally Show 2015, noul joc Valentino Rossi The Game, inspirat de viata si cariera emblematicului campion mondial.

Jocul oficial MotoGP din 2016 va purta costumul galben al celebrului campion, incorporand pe langa elementele de gameplay clasice care au adus faima seriei si numeroase noutati legate de Valentino Rossi, care a reusit sa cucereasca titlul de Campion mondial MotoGP de noua ori. Pe langa sezonul de campionat MotoGP din 2016, noul proiect al Miltestone va oferi jucatorilor sansa de a retrai momentele cheie ale carierei lui Rossi de la inceputuri pana in zilele noastre, de a pune la incercare masina de raliuri pilotata de campion pe piste legendare, precum cea de la Monza, de a participa la senzationalale curse de tip Flat Track si de a descoperi Ranch-ul lui Valentino Rossi. Pe langa aceste activitati, Valentino Rossi The Game va oferi fanilor si posibilitatea de a se intrece in curse online si off-line.

„Milestone dezvolta seria MotoGP de ani buni, dar experienta pe care o vom oferi in 2016 tuturor pasionatilor de motociclism si faniilor Rossi este cu adevarat unic”, a declarat Luisa Bixio V.P. al Milestone. „Pe langa posibilitatea de a parcurge intregul campionat oficial din 2016, jucatorii vor putea profita de profesionalismul si de experienta lui Valentino Rossi, atat pe circuit, cat si in afara lui, prin intermediul continutului exclusiv de raliu si de flat track. Impreuna cu posesorul numarului 46 pregatim si alte surprize, in cadrul acestui proiect italian de care vrem sa se bucure intreaga lume.”

„Sunt incantat de colaborarea cu Milestone pentru realizarea Valentino Rossi The Game. Am ales sa includem cele mai importante momente ale carierei mele din MotoGP, dar si activitati din afara circuitului, precum Ranch-ul sau cursele de raliu la care particip. Este distractiv sa incerci pe langa perspectiva de gamer, si pe cea de tester de jocuri. Implicarea mea directa in proiect va asigura cel mai bun rezultat pentru toti fanii mei”, a declarat Valentino Rossi.

„Dupa patru ani de colaborare stralucita cu Milestone si lansarea jocurilor MotoGP pentru console, suntem entuziasmati sa anuntam acest nou joc dedicat lui Valentino Rossi. Se pot considera deja traditionale jocurile de sport care omagiaza cei mai cunoscuti sportivi, iar Valentino Rossi este cel mai bun reprezentant al MotoGP! Jocul va fi un tribut adus carierei lui Valentino, incluzand in acelasi timp si intregul sezon MotoGP 2016. Suntem incantati sa fim parte al acestui proeict si credem in reusita lui”, a declarat Pau Serracanta, Managing Director al Dorna Sports S.L

Valentino Rossi The Game va fi disponibil pentru PlayStation 4 , Xbox One si Windows PC/STEAM in iunie 2016.