TP-LINK Touch P5
Retelistica

TP-LINK Touch P5 primul router cu ecran tactil e acum in Romania

 TP-LINK Touch P5

TP-LINK a lansat astazi in Romania Touch P5, primul router wireless cu ecran tactil, care permite instalarea in doar cateva minute a dispozitivului, fara a mai fi necesara utilizarea unui computer sau a oricarui alt gadget in procesul de set-up.

Astfel, toate setarile si functiile aferente retelei pot fi usor accesate din interfata routerului, cu ajutorul tastaturii virtuale si a butonului home de pe ecran, pentru navigare rapida. Utilizatorul poate crea retele Guest, poate activa functia Control Parental sau poate administra accesul diverselor dispozitive. Ecranul este realizat din sticla securizata pentru a asigura rezistenta si durabilitatea produsului. In premiera, in categoria routerelor cu ecran tactil, ecranul TP-LINK Touch P5 se bazeaza pe un chipset STMicroelectronics, independent de procesorul principal. Rezultatul este o interfata care raspunde rapid la comenzi, fara sa fie afectate vitezele de transfer sau restul functiilor.

TP-LINK Touch P5 -2

Touch P5 foloseste procesorul dual-core de 1GHz, care asigura conexiuni de mare viteza, stabile, ideale pentru streaming-ul de clipuri si filme in format 4K, precum si pentru a rula jocuri cu cerinte grafice ridicate, pe dispozitive multiple. Routerul Touch P5 aloca eficient banda necesara pe cele doua canale de 2,4GHz (600Mbps) si 5GHz (1300Mbps), pentru a rula fara lag orice aplicatie.

“Cu routerul Touch P5 demonstram o data in plus ca exista loc de inovatie in interactiunea cu dispozitivul, chiar si in domeniul routerelor. Cu ecranul sau inovator cu touch si designul modern, dar si cu dotarile tehnice de varf, routerul isi castiga locul in mjlocul ecosistemului de dispozitive din locuinta, permitand crearea unei retele puternice si stabile prin doar cateva atingeri”, a declarat Hermes Song, director general TP-LINK Romania.

Avand trei antene externe, routerul AC1900 Touch P5 asigura o acoperire wireless extinsa si un semnal puternic, eliminand zonele fara semnal si asigurand conectarea unei game variate de dispozitive din locuinta. Tehnologia beamforming incorporata asigura directionarea semnalului la putere maxima catre acele device-uri care au nevoie de semnal, fara a risca pierderea conexiunii prin schimbarea pozitiei fata de router.

Touch P5 dispune de patru porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea prin fir a PC-urilor, televizoarelor smart si consolelor de joc, dar si de doua porturi USB, din care unul 3.0, pentru partajarea de 10 ori mai rapida a datelor comparativ cu standardul USB 2.0.

Designul modern, cu linii curbate, permite amplasarea routerului oriunde in locuinta, montat pe perete, sau in biblioteca. Routerul va fi disponibil in oferta magazinelor de specialitate la pretul recomandat de vanzare de 799 de lei.