Stiri

Samsung a obtinut 38 de premii de inovatie CES 2016

Samsung CES2016 Innovation

Samsung a obtinut 38 de premii de inovatie CES 2016. CTA (Consumer Technology Association), organizatorul targului CES 2016, a acordat companiei Samsung trei premii Best of Innovation, cu unul in plus fata de anul trecut, dar si alte 35 de premii prestigioase.

Produsele participante in competitia CES Innovation au fost apreciate pentru designul inovator si pentru integrarea tehnologiei de top, de catre un juriu format din designeri industriali, ingineri si membri mass-media, in cadrul celor 27 de categorii disponibile.

„Samsung continua sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume experiente unice printr-o varietate de produse, menite sa ii ajute pe acestia sa ramana conectati cu cei dragi. Suntem onorati de faptul ca CTA si intreaga industrie ne recunosc devotamentul pentru inovatie si excelenta in experienta consumatorului si asteptam cu nerabdare sa prezentam noi inovatii la CES 2016,” a declarat Gregory Lee, presedinte si CEO, Samsung Electronics America de Nord.

Produsele Samsung au castigat premii la 18 categorii, printre care TV, Monitoare, Mobile, Tablete, Digital Imaging, Accesorii smart, Electronice si Electrocasnice si Memorii. Multe din produsele Samsung premiate vor putea fi vazute la CES 2016, intre 6-9 ianuarie 2016, la Las Vegas. Unele dintre acestea vor fi prezentate in cadrul conferintei de presa Samsung, care va avea loc pe 5 ianuarie 2016.

Printre dispozitivele castigatoare se numara urmatoarele:

Gear S2 black

• Samsung Gear S2 – Un smartwatch cu un design nou, circular, cu cadran rotativ, ce le permite utilizatorilor sa navigheze rapid si usor in interfata intuitiva. Gear S2 afiseaza notificari ale retelelor sociale, ale calendarului sau a e-mail-ului si ofera posibilitatea de a trimite mesaje text de la incheietura mainii.

Galaxy S6 edge+

• Galaxy S6 edge+ – Cu un ecran curbat pe ambele margini, de 5,7 inci, Galaxy S6 edge+ depaseste limitele designului standard de smartphone-uri si ofera specificatii tehnice de top, inclusiv cea mai avansata camera foto, incarcare rapida atat wireless, cat si prin cablu si un procesor puternic.

Samsung Galaxy View

• Samsung Galaxy View – Galaxy View redefineste divertismentul mobil, oferind o experienta de vizionare TV portabila, interactiva si captivanta. Interfata unica a lui Galaxy View asigura accesarea usoara a transmisiunilor TV sau online, a jocurilor video, a cartilor electronice sau a altor tipuri de continut digital.

Samsung Gear VR

• Samsung Gear VR – Dezvoltat in colaborare cu Oculus, Gear VR este compatibil cu Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, iar ecranul Quad HD Super AMOLED extrem de performant al acestor smartphone-uri ofera o experienta de realitate virtuala impresionanta.

Samsung 950 PRO 512GB

• Samsung 950 PRO 512GB – SSD-urile Samsung 950 PRO sunt primele unitati de stocare NVMe, cu interfata M.2 si tehnologie V-NAND. Sunt perfecte pentru utilizatorii care isi doresc performante superioare de la laptopurile si sistemele lor desktop. Ideale pentru proiecte de design, analiza de date si simulari, SSD-urile le ofera utilizatorilor performanta de top, o viteza uluitoare si timp redus de raspuns, chiar in conditii de solicitare intensa.

Samsung 850 PRO 2TB

• Primul SSD cu capacitate de 2TB dezvoltat pentru utilizatori, Samsung 850 PRO este extrem de performant, oferind acces rapid la date, fiind in acelasi timp eficient din punct de vedere energetic. Tehnologia V-NAND ofera performanta superioara si de incredere.

Samsung SleepSense Sleep Monitor

• Samsung SleepSense Sleep Monitor – Dispozitivul Samsung SleepSense, cu conexiune Bluetooth si parte a ecosistemului IoT, foloseste un set complex de senzori inteligenti, intr-un mod simplu si inovator, pentru a monitoriza si a oferi informatii despre obiceiurile de somn si modalitati de imbunatatire ale acestor obiceiuri, chiar pe smartphone-urile utilizatorilor.

Samsung 128GB UFS

• Samsung 128GB UFS – Fiind prima memorie pentru dispozitive mobile bazata pe mult asteptatul standard Universal Flash Storage (UFS) 2.0, aceasta dispune de cea mai buna performanta, dar este totodata si cea mai subtire si mai mica memorie de stocare integrata, disponibila pentru dispozitive mobile. Aceasta ofera acces rapid la fotografii realizate cu camere cu rezolutie peste 20MP, dar si la fisiere video 4K, facilitand totodata conexiunea 5G si reducand timpul de incarcare al aplicatiilor, precum si timpul de raspuns.

Samsung 12Gb LPDDR4

• Samsung 12Gb LPDDR4 – Memoria DRAM cu cea mai mare densitate permite transmiterea de pachete de date de pana la 6GB, datorita latimii de banda de 34.1GB/s – de trei ori mai rapid comparativ cu standardul anterior al industriei pentru cea mai performanta memorie DRAM pentru dispozitive mobile. Memoria permite realizarea de multitasking pentru cele mai avansate smartphone-uri si tablete cu display UHD, imbunatatind in acelasi timp cu 50% eficienta energetica si densitatea optima pentru smartphone-urile avansate care functioneaza pe arhitectura de 64 de biti.