Monitoare

Noul monitor Philips 241P6VPJKEB cu rezolutie 4K are un pret accesibil

Philips 241P6VPJKEB

MMD a lansat noul monitor Philips 241P6VPJKEB de 23,8 inci cu rezolutie 4K UHD.

Noul monitor Philips 241P6VPJKEB pe 10biti ofera o adancime de culoare bogata cu 1,074 miliarde de culori pentru o mai buna reproducere naturala, fara efecte de gradatii.Cel mai recent membru al familiei Philips are integrat o camera web si microfon.

Philips 241P6VPJKEB - 3

Datorita spectrului color SRGB de 99%, poti fi sigur ca oricare din cele peste 1 miliard de culori care sunt reproduse pe ecran sunt vii. Tehnologia panourilor ofera un unghi de vizualizare larg, un contrast mare al imaginilor prin intermediul AH-IPS, caracteristici ce completeaza perfect sentimentul de spatiu al rezolutiei 4K UHD. Panourile AH-IPS sunt de asemenea ideale pentru aplicatii solicitante care necesita o precizie ridicata a culorilor si luminozitatii in orice moment, cum ar fi editarea foto si grafica.

Philips 241P6VPJKEB - 2

Monitorul Philips 241P6VPJKEB dispune de tehnologia MultiView ce iti permite sa urmaresti imagini din doua surse separate (de exemplu: PC si TV) in acelasi timp. Cu ajutorul tehnologiei MHL te poti bucura de continutul de pe dispozitivul mobil pe un ecran mai mare prin intermediul conectarii la slot-ul USB 3.0 existent, care poate si reincarca rapid dispozitivele conectate. Noul monitor Philips 241P6VPJKEB/00 va fi disponibil in magazinele de specialitate la sfarsitul acestui an.