Laptopuri

Lenovo YOGA 900, YOGA 300 si YOGA 500 au fost lansate in Romania

Lenovo YOGA 900

Ieri seara am fost la evenimentul de lansare a noilor PC-uri si tablete YOGA in Romania.

Printre acestea se numara Lenovo YOGA 900, cel mai subtire laptop convertibil cu procesor Intel Core i din lume si laptopurile convertibile YOGA 300 si YOGA 500.

Lenovo YOGA 900

YOGA 900 este dotat cu cel mai recent procesor Intel de generatia a 6-a Core i7. Noul laptop este ultrasubtire si usor ca un fulg (14,9 mm si 1,29 kg), insa uimitor de puternic. YOGA 900 ofera flexibilitate sporita, putand fi utilizat in patru moduri (Laptop, Stand, Cort si Tableta), astfel ca utilizatorii pot lucra, pot viziona continut sau se pot juca intr-o varietate de scenarii. Lenovo a conceput acest laptop cu o balama tip „curea de ceas” realizata din peste 800 de piese individuale tesute intr-un mod extrem de sofisticat. Aceasta balama ultraflexibila imbunatatita asigura o rotatie vizibil mai usoara, permitandu-le utilizatorilor sa isi roteasca si sa isi plieze dispozitivul YOGA 900 cu usurinta in diferite moduri. Dispozitivul este disponibil la un pret de pornire de 7.000 lei.

Lenovo YOGA 500

YOGA 500 este un laptop multimodal cu putere de procesare rapida, de ultima ora si cu o varietate de optiuni grafice. YOGA 500 este disponibil in variantele de 14” si 15”, iar design-ul Flip-and-Fold la 360̊ permite rotirea ecranului in jurul axei si comutarea rapida intre modurile Laptop, Stand, Cort si Tableta, in functie de nevoile utilizatorului. Incepand de la doar 1,95 kg si cu o grosime de doar 0,85″, dispozitivul Yoga 500 este ultraportabil, perfect pentru cei care lucreaza din mers. Iar cu pana la 8 ore autonomie pe o baterie standard, poate fi utilizat intreaga zi fara a reincarca. Boxele modelului Yoga 500 ofera un sunet stereo bogat, iar Dolby® Home Theater furnizeaza o experienta audio captivanta. Dispozitivul este disponibil la un pret de pornire de 3.400 lei.

Lenovo YOGA 300

YOGA 300 (11″) ofera patru moduri pentru munca si divertisment si este dotat cu un ecran antireflex multitouch in 10 puncte. Designul unic al modelului Lenovo Yoga 300 de 11″ permite rotirea ecranului tactil la 360 de grade in jurul axei. Noul procesor Intel Pentium asigura o performanta ridicata pentru utilizatorii obisnuiti cu multitasking-ul. Incepand de la 1,36 kg greutate si 2,15 cm grosime, modelul Yoga 300 este ultraportabil, perfect pentru cei care lucreaza din mers. Bateria cu o autonomie de 8 ore permite utilizarea dispozitivului intreaga zi fara a reincarca. Dispozitivul este dotat cu sistem audio Dolby Home Theater si aplicatii Lenovo premium precum SHAREit si SYNCit. Dispozitivul este disponibil la un pret de pornire de 2.200 lei.

PC-urile si tabletele YOGA sunt disponibile in reteaua partenerilor Lenovo din Romania.

Lenovo MaiBineAltfel

Lenovo a anuntat campania #Maibinealtfel, care isi propune sa celebreze ideile inovatoare cel putin ciudate care imbunatatesc stilul de viata al oamenilor. Utilizatorii din toata tara isi pot inscrie propriile idei de inovatii „altfel” pe pagina de Facebook Lenovo Romania, iar cele mai apreciate idei pot fi recompensate cu dispozitive YOGA, accesorii Lenovo sau sansa de a-si vedea ideea adusa la viata cu ajutorul partenerilor NOD Makerspace.