DJi
Stiri

Falcon Electronics aduce pe piata dronele DJI

DJi

Falcon Electronics aduce pe piata cele mai vandute dispozitive dedicate filmarilor aeriene, dronele DJI.Profitand de experienta pe care o are deja pe segmentul dronelor, Falcon Electronics a demarat un nou parteneriat, de aceasta data cu liderul pietei de profil, DJI. Producatorul, care potrivit The Economist si Forbes, detine 70% din piata globala, prognozeaza o dublare a vanzarilor în 2015, ajungand anul acesta la un miliard de dolari. Prognoza se bazeaza pe cererea ridicata a publicului pentru produsele DJI. Succesul acestora sta în fiabilitate si in tehnologiile dedicate filmarilor aeriene pe care le integreaza, parte dintre ele fiind inspirate de tehnici similare folosite în productiile cinematografice de la Hollywood.

Prin intermediul acestui parteneriat, publicul roman are acces la cele mai cunoscute produse DJI – modelele Phantom 2, Phantom 3 si Inspire 1. Dronele beneficiaza de flexibilitatea data de sistemele de prindere tip “gimbal” cu stabilizare pe 3 axe si ofera capacitati video remarcabile. Inspire 1 poate filma 4k, iar Phanom 3 înregistreaza la calitate ultra HD 2,7K. Prin caracteristicile lor speciale, dronele DJI regandesc modul în care consumatorii obisnuiti percep evenimentele deosebite din viata lor. Mai mult, se adapteaza stilului de viata al consumatorului, indiferent cat de aventuros este acesta.

“Ne bucuram ca putem oferi publicului din Romania, prin intermediul dronelor DJI, mai multa diversitate si creativitate în ceea ce priveste dispozitivele interconectate. Recent intrate în portofoliul nostru, produsele brandului DJI se adreseaza celor dornici de aventura si de imagini spectaculoase. Pentru moment, doritorii pot cumpara dronele DJI prin intermediul retelei Carrefour”, a precizat Luiza Androne, Brand Manager pe categoria drone, Falcon Electronics.